Novi detalji

Zagrebački koncert Enriquea Iglesiasa otkazan zbog milijunske prevare, i nije jedini?

Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) +0 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Galerija

Koncert Enriquea Iglesiasa trebao je biti održan u Areni Zagreb 1. prosinca.

Vijest o otkazivanju zagrebačkog koncerta, slavnog latino zavodnika Enriquea Iglesiasa razočarala je i rastužile njegove obožavatelje, naročito one koji su bili kupili ulaznice za koncert omiljenog im izvođača, a sada se pojavila nova šokantna vijest da od svega neće biti ništa, i to zbog navodne prevare promotora.

Naime, Enrique je bio prisiljen otkazati koncert zbog tvrtke ArtBG koja je radila promociju turneje, a onaj zagrebački nije bio jedini jer su zakinute ostale i Latvija te Bjelorusija, piše MSN.

U službenom priopćenju koje stoji na web-stranici latvijske agencije Bilesu Serviss piše da su Enriquevi predstavnici otkazali koncerte nakon što promotori nisu ispunili svoj dio obveza propisanih ugovorom.

"S tugom i žaljenjem, nakon pomnih i iscrpljujućih razmatranja svih mogućih alternativa, bili smo prisiljeni otkazati koncerte u Zagrebu, Rigi i Minsku. Tvrtka ArtBG, koja je bila zadužena za promociju, produkciju i organizaciju eventa, nije ispunila ugovorne obveze za ta tri događanja. Zbog toga je obožavateljima bilo nemoguće pružiti show kakav zaslužuju. Sigurnost naše publike i tima nam je najvažnija, što ne možemo garantirati zato što promotor nije ispunio sve obveze", stoji u priopćenju.

Prema pisanju web-stranice Pollstar, promotor koji stoji iza imena ArtBG, čija web-stranica više nije u funkciji, je prevario Iglesiasove obožavatelje izvlačeći od njih novac, a da nisu platili njemu ili dvoranama gdje su koncerti trebali biti održani.

U priopćenju objavljenom na Biles Servissu, Enriqueov tim obećao je svima da će se potruditi da ArtBG nadoknadi prouzročenu štetu te su najavili skoru objavu novih datuma i lokacija na kojima bi se otkazani koncerti trebali održati. Prevaranti su navodno nestali s iznosom većim od 7 milijuna kuna.

Koncert u Zagrebu trebao je biti održan 1. prosinca u Areni Zagreb, a kupovina karata bila je onemogućena 20 dana prije početka koncerta, a na stranicama Eventima, gdje su se karte za zagrebački koncert prodavale, stoji da je nastup otkazan.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) +0 Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Celebrity Višak kilograma sjajno joj stoji: Nikad bujnija pjevačica ponosno istaknula obline u šetnji s moćnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene