kakvo tijelo!

Slavnu mamu brine njezina veza s 18 godina starijim srcolomcem, a svi komentiraju dobre gene koje je naslijedila od nje!

Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Galerija

Amelia Gray Hamlin snimljena je u minijaturnom bikiniju s tangama na odmoru u Meksiku, gdje je otputovala s dečkom Scottom Disickom.

Manekenka Amelia Gray Hamlin (19) od kraja prošle godine redovito puni medijske stupce zbog veze s 18 godina starijim zavodnikom Scottom Disickom (37).

Pogledaj i ovo Amelia Gray Hamlin Svi se okretali za njom Kći glumačkog para šepurila se u potpuno prozirnoj haljini, a evo kako je dosad pokušala doći do svojih pet minuta slave!

Samo dva mjeseca prije nego što su prohodali Scott je prekinuo dugogodišnju vezu s 15 godina mlađom manekenkom Sophijom Richie, a za njegovu vezu s Amelijom doznalo se nakon što su sredinom studenog snimljeni zagrljeni na plaži u Malibuu.

Da im u vezi još cvjetaju ruže, potvrđuju njihove nove fotografije s odmora u Meksiku, koje je objavio Daily Mail, gdje mlada manekenka plijeni poglede svojim besprijekornim tijelom.

Amelia je snimljena u minijaturnom crnom bikiniju s tangama u kojem je potvrdila da je naslijedila gene od svoje slavne mame, glumice Lise Rinne, koja je najpoznatija po ulogama u serijama iz devedesetih "Melrose Place" i "Naši najbolji dani".

Lisa i njezin suprug Harry Hamlin navodno su jako zabrinuti što je njihova kći započela vezu sa Scottom zbog njegove burne prošlosti.

"Lisa smatra da je ovo Amelijin hir i još neće davati nikakve izjave. Ipak, Amelia joj je najmlađe dijete i jako se brine. Scott je njoj i Harryju drag, no zabrinuti su zbog prevelike razlike u godinama i situacija u kojima bi se Amelia mogla naći, za što smatraju da nije dobro za njezino mentalno zdravlje", kazali su za The Sun izvori bliski paru.

Scott je najpoznatiji po burnoj vezi s Kourtney Kardashian, s kojom je desetgodišnju vezu okončao 2015. godine. Zajedno imaju sinove Masona i Reigna te kćer Penelope, a nakon prekida su ostali prijatelji.

Amelia je prije Dicka početkom ove godine izlazila s Mercerom Wiederhornom, koji je njezinim roditeljima navodno bio puno draži od Disicka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +11 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene