Priča o poljupcu

Najpoznatija manekenka svih vremena poslije 25 godina priznala sve o susretu s legendarnim glazbenikom: ''Onesvijestila sam se"

Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss i Jefferson Hack (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Getty) Kate Moss (Foto: Getty) Moss Depp (Foto: Profimedia) +0 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Moss i Frank Sinatra upoznali su se na njegovu tulumu kada je ona imala 21 godinu i bila je u vezi s Johnnyjem Deppom. Nakon 25 godina ispričala je sve o njihovu susretu.

Supermodel Kate Moss bila je opčinjena Frankom Sinatrom kada ga je upoznala prije 25 godina. Moss je imala 21 godinu i bila je najpoznatija manekenka na svijetu kada je s tadašnjim dečkom Johnnyjem Deppom bila na rođendanskoj zabavi legendarnog pjevača.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

"Frank Sinatra me opčinio i onesvijestila sam se! I dalje je imao onaj sjaj u svojim plavim očima. Sjedila sam na njegovu tulumu i pušila cigaretu kada me primijetio te me došao pozdraviti. Pozvao je svoje tjelohranitelje kako Johnny ne bi mogao doći blizu te me pitao kako sam. Samo sam mu čestitala rođendan i ostala bez teksta. Poljubio me u usta te mi je dao cigaretu", prisjetila se Kate u intervjuu za Vogue.

Slavna manekenka dala je veliki intervju za siječanjsko izdanje Voguea, na čijoj je naslovnici, a ispričala je brojne detalje o svom životu. Osvrnula se i na karijeru svoje kćeri Lile Grace (18) koja je nedavno debitirala na modnim pistama. "Jako je emotivno vidjeti Lilu na modnoj pisti i moram priznati da sam bila veoma nervozna zbog nje. Gledala sam show kod kuće s prijateljicama i kada se pojavila, bila sam vrlo ponosna", ispričala je Moss.

Jedna od najpoznatijih manekenki u povijesti modne industrije kćer Lilu Grace dobila je s bivšom dečkom Jeffersonom Hackom, a od 2015. godine ljubi Nikolaija Von Bismarcka. Moss se na modnim pistama pojavila prvi put davne 1992. godine nakon što ju je lovac na talente uočio u zračnoj luci JFK u New Yorku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 3 +0 Frano Ridjan Celebrity Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene