Nezgodan položaj

Ridjan objavio fotografiju iz kreveta s Majom pa se morao braniti: "To je kuk, ponavljamo to je kuk!"

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 3 +0 Frano Ridjan Galerija

Frano Ridjan na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj s Majom Šuput leži u krevetu, a pratiteljima je posebno zanimljiv bio položaj njegove lijeve ruke.

Voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan svojom posljednjom objavom na Instagramu izazvao je neočekivane komentare.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Na društvenoj mreži podijelio je fotografiju na kojoj sa suvoditeljicom iz showa, pjevačicom Majom Šuput, leži na krevetu, a njegovim je pratiteljima posebno zanimljiv bio položaj njegove lijeve ruke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 📺 F r a n o R i d j a n 🎤 (@thefranor)

"Nakon ovoga stvarno sam u svim položajima davao najave. Hvala na pažnji, vidimo se u nedjelju", napisao je u opisu fotke snimljene tijekom posljednje emisije, nakon nastupa Marine Orsag.

"Jadna tvoja žena, stalno diraš Majinu guzu", "Šta diraš Majinu guzu?", pisali su mu pratitelji, na što je Frano morao reagirati.

"Samo laži i obmane. To je kuk! Ponavljamo, to je kuk", odgovorio im je voditelj uz smajliće kojima je potvrdio kako je uvijek spreman na šalu.

Ridjan je nedavno svojim pratiteljima na Instagramu otkrio i što misli o Maji kao voditeljici. Uz prigodnu pjesmu, dao joj je vrlo visoku ocjenu, a priznao je i da mu je zabavno u njezinu društvu.

"Super se s njom družiti i jako je zabavna", odgovorio je u svojim Instagram storyjima na pitanje koje mu je postavio netko od pratitelja.

Koliko je ovaj voditeljski dvojac uistinu zabavan, možete se uvjeriti svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene