I to na roštilju

Otkrivena još jedna strogo čuvana tajna kraljevske obitelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William uvijek su aktualni i zanimljivi medijima. A to je posebno izraženo tijekom očekivanja njihova prvog djeteta. I tako je u javnost procurila zanimljiva informacija!

Iako je dosad čuvan kao stroga tajna, termin rođenja prvog djeteta princa Williama i Kate Middleton napokon je poznat. Riječ je o 13. srpnju!

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Informaciju o točnom terminu rođenja prvog djeteta Kate Middleton i princa Williama za Daily Mail je potvrdio prijatelj ovog kraljevskog para.

'Neki od njihovih najbližih prijatelja bili su na roštilju koju je priredila kraljevska obitelj i na kojoj se raspravljalo o terminu poroda - 13. srpnju. Svi su bili veoma uzbuđeni', tvrdi prijatelj para.

>> Izletjelo mu: Kate i William čekaju sina!

Zanimljivo je kako taj datum pada usred četverodnevne proslave 60 godina od krunidbe kraljice Elizabete pa je već sad sigurno kako će novopečeni roditelji propustiti dolazak na svečanost.

Kate će bebu roditi u privatnoj klinici Lindo Wing u bolnici St Mary u Paddingtonu, na istom mjestu gdje je rođen i William. Porod će nadzirati kraljevski ginekolozi koji joj i vode trudnoću - Alan Farthing i Marcus Setchell.

Nimalo ne čudi misterij koji okružuje prvu trudnoću poznatog britanskog kraljevskog para. Dobro je poznato kako se od javnosti strogo čuvaju takvi podaci kao i uvid u intimne trenutke koliko god je to moguće.

Tako je kraljevski par isprva tajio trudnoću sve dok Kate u prosincu prošle godine zbog mučnina nije zavšila u bolnici King Edward VII. Upravo zbog ovih zdravstvenih problema, Palača je morala objaviti ovu kraljevsku trudnoću na njezinom samom početku - dok je Kate bila trudna svega 12 tjedana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene