Tko će nam još doći?

Prve fotke svjetski poznatog glazbenika u Hrvatskoj, pridružio se holivudskoj ekipi!

Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen Sean Diddy Combs, Chris Rock, Woody Harelson, Sacha Baron Cohen P. Diddy - 1 P. Diddy - 2 Woody Harrelson - 1 Woody Harrelson Woody Harrelson - 2 +19 Woody Harrelson - 3 Galerija

Hrvatska je postala hit turistička destinacija za poznate i slavne ovog ljeta, a slavnoj holivudskoj ekipi sada se na Jadranu pridružio i američki reper P. Diddy.

Hrvatska obala postala je itekakva hit turistička destinacija za slavne diljem svijeta, a veseloj holivudskoj ekipi koja već nekoliko dana uživa na našoj obali, Woodyju Harrelsonu, Matthewu McConaugheyju, Sachi Baronu Cohenu i Chrisu Rocku, sada se pridružio i svjetski poznati reper P. Diddy.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Ne zna se točno kada je Diddy stigao u Hrvatsku, ali viđen je na luksuznoj jahti s glumcima i njihovim suprugama i partnericama.

52-godišnji Sean Combs stigao je u Hrvatsku u pratnji zgodne partnerice, a reper i ostatak holivudskih zvijezda večerali su i u jednom luksuznom restoranu, u kojem ih je srela i naša pjevačica Severina, koja se susretom pohvalila na društvenim mrežama.

Nije poznato koliko će dugo ovi slavni boraviti u Hrvatskoj, a svoj je dio ljetovanja ovdje provela obitelj Beckham, koja je nekoliko dana boravila na otoku Lopudu pored Dubrovnika.

O Hrvatskoj se zbog ovih zvijezda pisalo i u stranim medijima, a ne sumnjamo kako će se još neke zvijezde odlučiti za posjet Hrvatskoj nakon ovakve promocije u glazbenom, glumačkom i nogometnom svijetu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +27 Severina - 5 Celebrity Seve objavila video na kojem se vidi kako je odmjerava svjetski poznati glazbenik, a družila se i s holivudskim zvijezdama!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić i Jan Malus - 6 Nina Kraljić i Jan Malus - 5 Nina Kraljić i Jan Malus - 2 Nina Kraljić i Jan Malus - 1 +26 Nina Kraljić i Jan Malus - 3 Celebrity Nina Kraljić pokazala je novog dečka, oboje se bave istim poslom, za koji je rijetko tko čuo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene