nešto potpuno izbjegava

Koja li je tajna besprijekornog izgleda Jelene Rozge? Iznenadit ćete se na što sve pazi naša pjevačica!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 9 +14 Jelena Rozga - 3 Galerija

Jelena Rozga otkrila je što najčešće jede, a što u potpunosti izbjegava te čemu duguje mladoliki izgled.

Pjevačica Jelena Rozga svojim izgledom u 46. godini ne prestaje izazivati čuđenje i divljenje, a nedavno je otkrila tajne svoje vitke figure i mladolikosti.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Jelena je 2006. godine otkrila da ima i probleme sa štitnjačom, a prije četiri godine dijagnosticirana joj je tahikardija srca, zbog čega mora izuzetno voditi računa o svojem zdravlju, a to joj otežava i debljanje.

"Moji problemi sa štitnjačom ne daju mi da se udebljam ni pola kilograma, ali na to utječe i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlijezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva", izjavila je Jelena za srpsku Prvu TV, a otkrila je i koju hranu najviše voli jesti, ali i što potpuno izbjegava, prenosi Blic.rs.

"Volim mediteransku hranu, laganiju prehranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam jesti pečeno kestenje. Jako puno spavam, nikada ne pijem alkohol, ne znam kakvog je ukusa vino i ostala alkoholna pića. Uglavnom pijem samo vodu, prije nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlijezde. Idem na masaže, lagane terapije", kazala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Podijelila je i tajnu svoje mladolikosti:

"Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bijela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja."

U održavanju linije pomažu joj i nastupi, a zbog njihova nedostatka za vrijeme pandemije morala je početi vježbati kod kuće.

"Na sceni provedem nekoliko sati pjevajući i plešući, i to je odličan način da ostanete vitki i budete u dobroj kondiciji. Kad je počela pandemija koronavirusa, s tim sam prestala i to je bio šok za moje tijelo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitna žlijezda. Onda su mi savjetovali da počnem vježbati kod kuće, što mi je bilo korisno i potrebno", ispričala je Jelena.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić - 3 Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić - 1 +21 Melkior Bašić - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je chef Melkior Bašić izgledao prije nego što je postao zvijezda MasterChefa i miljenik žena!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +14 Tara Thaller - 2 Celebrity Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene