ma je li moguće?

Karleuša iznenadila izdanjem za rođendansko slavlje svojih kćeri, po komentarima je jasno da ovo od nje nitko nije očekivao!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 8 +20 Jelena Karleuša - 3 Galerija

Jelena Karleuša javnosti je poznata po svojim izazovnim kombinacijama u kojima svaki puta prikupi svu pažnju, međutim za rođendan svojih kćerkica sve je iznenadila modnim odabirom.

Regionalna diva i pjevačica Jelena Karleuša proslavila je rođendan svojih kćerkica Atine(14) i Nike(13) u Beču.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Za tu prigodu odabrala je svilenu haljinu na jedno rame čija se dužina protezala sve do poda, a na sebi je imala i specifične detalje perja. U toj kombinaciji Jelena je pokazala da može biti savršena i u ozbiljnijim kombinacijama te da joj sve idealno pristaje. 

Zalizana niska punđa i pojačani make up te zlatna clutch torbica dodali su poseban efekt cijeloj kombinaciji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

"Ovako obučena si kao neka boginja iz mitologije" , napisao je jedan od fanova ispod fotografija. 

"Konačno nešto pristojno", nadovezao se drugi obožavatelj. 

Nedavno se na društvenoj mreži TikToka pojavio video s njezinog koncerta koji je realno prikazao kako Jelenino tijelo izgleda bez Photoshopa.

Iako je na Instagram profilu njezino tijelo zategnuto i bez mane, čini se kako je na stvarnoj snimci ipak sve malo drugačije.

Energična pjevačica u trenutku plesa pokazala je da njezino tijelo ipak nije u potpunosti savršeno kako ga ona prikazuje na društvenim mrežama.

Ispod videa nizala su se pitanja začuđenih fanova kojima je zasmetalo njezino lažno prikazivanje pa su je upitali "A gdje ti je sada Photoshop?".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun Snježana Mehun +7 Snježana Mehun Nekad i sad Pojavile su se fotografije Snježane Mehun iz 2006. godine, u to je vrijeme ljubila mlađahnog manekena s kojim je bila i u kratkom braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene