Poslastica za žene

Da, ovi 'komadi' žive u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žene, što kažete?

Hrvatska vaterpolska reprezentacija predstavlja atraktivnu kampanju 'Hrvatska voli vaterpolo'. Goli vaterpolisti oduzimaju dah!

Pogledaj i ovo Petra Bukić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Tek joj je 19 godina Ovo je najzgodnija i najbolja hrvatska vaterpolistica: Na terenu je prava bomba

Kampanja 'Hrvatska voli vaterpolo' želi predstaviti naše vaterpoliste u punom sjaju i pozvati sve ljubitelje vaterpola, ali i one koji će to postati, na nova reprezentativna uzbuđenja koja su pred nama.. Modni fotograf Goran Matijašec kroz svoj nas je objektiv poveo u skriveni svijet zlatnih junaka izvan bazena i otkrio nam sasvim novi pogled na vaterpolo.  Kampanju je omogućio partner reprezentacije PBZ Card.

“Ponosan sam što igram za Hrvatsku i poseban je osjećaj braniti boje domovine u bazenu. Svaka nova utakmica za nas je novi izazov i s velikom željom za pobjedom ulazimo u svaku od njih. Ovom kampanjom zahvaljujemo svim navijačima koji nas prate ali i pozivamo sve one koji će to tek postati da otkriju čari ovog vodenog sporta i bodre nas u novim uzbuđenjima koja nas očekuju već od 10. prosinca i utakmice s Grčkom!” – izjavio je reprezentativac Petar Muslim.

Naši reprezentativciodlično su se snašli pred Goranovim fotoaparatom. Golman reprezentacije Marko Bijač odlično se snašao u ulozi modela, a o snimanju je rekao: “Samo snimanje kampanje bilo je zanimljivo i pomalo smiješno jer nismo navikli na ovakva snimanja, pa je ovo bio pravi izazov. Fotografije su ispale odlično i sretni smo što i na ovakav način promoviramo vaterpolo!”

Osim na isklesanom tijelu, vaterpolistima treba čestitati i na sjajnim rezultatima koje su postigli osvojivši zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Turskoj i broncu na FINA Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Kampanja je uvod u novu sezonu FINA Svjetske lige čija se prva utakmica igra u Zagrebu 10. prosinca u 20.15 sati, a nekoliko dana kasnije, 21. i 22.12., također u Zagrebu, vaterpoliste očekuje i finale Kupa Hrvatske.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pod vodstvom izbornika Ivice Tucka i u idućoj godini nastavlja s borbama za najviša sportska odličja, a kruna sezone je Europsko prvenstvo u Budimpešti.

na fotkama koje oduzimaju dah nalaze se Josip Pavić, Luka Lončar, Fran Paškvalin, Maro Joković, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Nikša Dobud, Anđelo Šetka, Paulo Obradović, Marko Bijač, Ivan Krapić, Ivan Milaković, Ante Vukičević i Luka Bukić.

Ako ikada odluče prekinuti karijeru vaterpolista, predlažemo im odlazak u manekenske vode. Ženski dio populacije uživati će ovim fotografijama, a muškom dijelu predlažemo da se ugledaju na naše zlatne dečke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene