nevjerojatna transformacija!

Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Thor Björnsson (Foto: Instagram) Thor Björnsson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Thor Björnsson (Foto: Instagram) Thor Björnsson (Foto: Profimedia) +0 Thor Björnsson (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac i bodybuilder Hafthor Julius Bjornsson je s 205 kilograma spao na 155, a smršavio je zbog nadolazećeg boksačkog meča.

Islanđanin Hafthor Julius Bjornsson (32), koji je javnosti najpoznatiji kao negativac "The Mountain" iz popularne serije "Igra prijestolja", otkrio je na svojem Instagramu da je izgubio 50 kilograma.

Pogledaj i ovo Rose Leslie i Kit Harington zaljubili su se na setu (Foto: Getty Images) rodio se sin! Zaljubili su se na setu serije koja je rušila rekorde gledanosti, a sada su dobili i prvo dijete!

Glumac i bodybuilder koji je visok čak 206 centimetara prije transformacije težio je 205 kilograma, a smršavio je zbog nadolazećeg boksačkog meča, s ciljem da dobije mišiće i mišićnu masu.

Nekad najsnažniji čovjek na svijetu, na društvenoj mreži objavio je svoju fotku prije i nakon gubitka kilograma te je izazvao oduševljenje obožavatelja novim izgledom, a mnogi su zaključili da je od "planine" postao "stijena".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

Hafthor je na svojem YouTube kanalu pokazao i kako izgleda njegova rutina u teretani te je iznio i svoj kompletan plan prehrane koji se sastoji četiri obroka dnevno, a počinje obilnim doručkom. Glumac ujutro jede tri jaja, 200 grama piletine te smoothie od jogurta, voća i zobene kaše, a njegovi ostali obroci uključuju mesu, rižu, krumpir i zelenu salatu.

A iako je drastično smršavio, glumac i dalje izgleda ogromno pored svoje supruge Kelsey Henson (31) koja je od njega manja čak 48 centimetara. Njih dvoje često na društvenim mrežama izazivaju podsmijeh svojim zajedničkim fotografijama, no uvijek ističu kako im razlika u visini ne predstavlja nikakav problem.

Hafthor i Kelsey u braku su od 2018. godina, a sretni par prošle je godine dobio sina čije ime još nisu otkrili javnosti, dok on iz veze s Thelmom Björk Steimann ima i kćerkicu Theresu Líf.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene