Preobraćenje

Odlučila je postati Židovska princeza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica odlučila se preobratiti na Judizam nakon godina u kojima je sljedila Kabalu!

Gwyneth Paltrow odlučila se nakon Kabale preći na Judizam. kabala je proizišla iz Judizma a njezin dobar prijatelj, Michael Berg, bio je vođa Kabala centra.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

O novoj djevojci bivšeg: 'Mogao je izabrati i gore!'

Pokojni otac Bruce Paltrow bio je Judist a majka Blythe kršćanka, Gwyneth kaže kako je to najbolji način za odrastanje kada se dvije vjere nadopunjuju.

U njezinoj obitelji u prošlosti bio je velik broj rabina, čak 17 generacija pa nije ni čudno što je Paltrow izjavila, '17 generacija rabina, vidite, ja sam uistinu Židovska princeza'. 

Sebe je proglasila 'originalnom Židovskom majkom' i svoju djecu želi odgajati na taj način bez obzira na to što je njihov otac kršćanin.

'Kuhanje za moju obitelj i prijatelje, zajedničko druženje, zajdenički objedi, priče i smijeh, to je ono što me čini sretnom! Moj Bože, kada bi vidjeli količinu hrane koju ja spremam! Ja sam originalna Židovska majka!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene