U Veneciji

Glavne zvijezde zasjenila je ona - i njezin (pre)visoki izrez na haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

70. po redu filmski festival u Veneziji privukao je mnogo poznatih i manje poznatih lica. I dok su neki zabljesnuli na crvenom tepihu, neki su pokazali svoj osebujni stil a neki i malo previše...

Sa slavnim Georgeom Clooneyjem i Sandrom Bullock započeo je 70. filmski festival u Veneciji. premijerno je prikazan njihov film 'Gravity' kojega je režirao Alfonso Cuarón, dok je kuma festivala lijepa talijanska glumica Eva Riccobono.

Pogledaj i ovo showbuzz A ona zauzeta? Oporavio se? Brad Pitt ljubi holivudsku mezimicu?

Sandra je za premijeru odabrala svečanu crvenu haljinu bez naramenica, dok je George kao pravi gentleman blistao u odijelu krojenom po mjeri. Ni prekid s mlađom djevojkom nije mu naštetio, a njegov šarm i dalje pali kod mnogih žena diljem svijeta.

>> Otvoren je Filmski festival u Veneciji - Kuma mu je ova ljepotica!

I dok su hollywoodski glumci potpisivali autograme okupljenoj publici, crvenih tepihom šetali su uzvanici, glumci, poznati i nepoznati... bila je tamo i umjetnica Marina Abramovič koja živi i radi u New Yorku, Marina Ripa pažnju je privlačila umjetničkom instalacijom krletke s ptičicama na glavi, no svi su komentirali nezgodu modela Natashe Borges koja je odabrala žutu haljinu s tolikom visom izrezom da joj je otkrio gaćice – koje je na sreću ipak nosila!

Osim toga, bilo crvenim tepihom šetale su još i Fiammetta Cicogna, Clotilde Courau, Eva Riccobono... Festival će trajati do 7. rujna. U okvirima glavnog programa biti će prikazano dvadeset filmova, od kojih su većina američke produkcije, no zastupljeni će biti i filmovi azijske produkcije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene