Ovo je za pamćenje!

Gole grudi ukrasila je neobičnim detaljem, a veliki otvor s prednje stvari privukao je znatiželjne poglede!

Geena Rocero Geena Rocero Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Rocero - 1 Geena Rocero - 2 Geena Rocero - 1 Geena Rocero - 5 Geena Rocero - 3 Geena Rocero - 11 Geena Rocero - 10 Geena Rocero - 9 Geena Rocero - 12 Geena Rocero - 7 +4 Geena Rocero - 8 Galerija

Geena Rocero bila je jedna od uzvanica dodjele nagrada GLAAD Media, na kojoj se pojavila u kreaciji o kojoj svi pričaju.

Američka manekenka i poznata zagovornica transrodnih osoba Geena Rocero plijenila je pažnju svojom neobičnom odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavila na 34. Dodjeli nagrada GLAAD Media.

Ona je za njoj važno događanje obukla crnu haljinu s velikim izrezom s prednje strane, u kojoj je pokazala goli trbuh, ali i grudi koje je ukrasila sa zanimljivim ljubičastim dodatkom, što je posebno bilo zanimljivo fotografima koji su je tamo dočekali. 

Geena se odvažnom kreacijom pohvalila na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 114 tisuća ljudi, od kojih su je mnogi pohvalili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Geena Rocero (@geenarocero)

"Uffff", "Najbolje obučena", "Dio na prsima je wow", "Ovo je za pamćenje", "Prekrasna si", "Ostala sam bez teksta", "Ikona", "To se zove stil", zaključili su njezini pratitelji.

GLAAD Media odaje priznanje medijima za pošteno, točno i uključivo predstavljanje lezbijske, gej, biseksualne, transrodne i LGBTQ zajednice te problema koji utječu na njihove živote.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo +27 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Zanimljivosti Ronaldova Georgina slučajno otkrila najčudnije mjesto na kojem su vodili ljubav: ''Došla sam s plaže i rekao mi je da dođem...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 2 Christopher Schwarzenegger - 1 +10 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 Nekad i sad Drastična transformacija sina legendarnog glumca: Ovako je izgledao donedavno, a sad ponosno pokazuje dobivenu bitku s kilogramima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene