Nije ju zaobišla

Franka Batelić dobila pozitivan test na koronavirus, otkrila kako se trenutačno osjeća i što joj najteže pada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić objavila je na društvenim mrežamada je dobila pozitivan test na koronavirus.

Pjevačica Franka Batelić je prije desetak dana saznala da je nažalost pozitivna na koronavirus, a sada je o svemu odlučila obavijestiti javnost putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Franka Batelić na Dori 2019. - 1 Prije pet godina Franka Batelić javila se uoči Dore, ovo je njezin najdraži trenutak koji je veže uz ovo natjecanje: ''Osim goleme treme...''

"Pozdrav s kauča! Niti mene nije korona zaobišla. Prije desetak dana dobila sam pozitivni nalaz i onda je krenulo sve - od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa. Iako sam sada negativna na testu, par stepenica i dalje mi pričinjava poseban napor. Ali, obećala sam si - skupit ću zadnji atom snage kako bismo zajedno pjevali, plesali, uživali i zabavili se u petak u 20 sati, ispred Lisinskog. Ekipa, čuvajte sebe i svoje, vidimo se", napisala je Franka uz fotografiju koju je objavila na facebooku.

"Brz oporavak ti želimo", "Nakon šest mjeseci ja još imam problema s tim, a imala tek blage simptome", "Brz oporavak od srca želimo", "Franka, šaljem ti bačine zdravlja", "Ozdravi nam Frankice", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene