Iskreno o svemu

Frane Ćorić napustio Farmu: ''Neki nemaju veze s ovim showom, sve je zbog klope i tračanja''

Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Frane Coric Farma (Foto: PR) Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) +0 Frane Ćorić (Foto: NOVA TV) Galerija

Frane Ćorić bio je prvi ovogodišnji gazda Farme, a poslije toga i sluga. Nakon što je izbačen, odgovorio nam je na

U svom dvotjednom boravku na farmi, Frane je uspio proživjeti sve čari showa.

Pogledaj i ovo Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Nesuglasice na farmi Roberto poručio Maji: "Bahata si i bezobrazna, ja to ne volim, to me odbacuje!"

Postao je prvi ovogodošnji gazda farme, a nakon toga i sluga te se na kraju okušao i u dvoboju izdržljivosti s Robertom. Tim dvobojom završila je njegova kratka farmerska avantura. Što misli o pojedinim farmerima i svađama kojih nije nedostajalo te koju je ulogu zapravo igrao, Frane nam je otkrio u intervjuu.

Kako si se snašao u ulozi prvog gazde?

Bilo mi je jako teško zato što nisam poznavao ljude. Kad sam zadavao zadatke nekome nisam bio siguran odgovara li mu to ili ne jer ga ne poznajem. Svejedno, ja sam bio zadovoljan pošto je bila džungla. Moji farmeri nisu ostajali gladni. Hrane je bilo u izobilju.

Misliš li da si bio bolji gazda od Srećka?

Mislim da jesam zato što sam gledao da dobro jedu i da nisu gladni jer se tako odmah smire tenzije. Srećko je napravio kobnu grešku što je ostavio farmere skoro bez hrane kad je došao trgovac. Prvo je trebao namiriti smočnicu i ovo što treba, a višak ostaviti za duhan i čokolade.

Je li Srećko po tebi bio dobar gazda?

U nekim stvarima je, a u nekima nije. Hodao je pred farmerima u gaćama i pričao ljigave gluposti. To ne dolikuje gazdi.

Jesi li očekivao da će te farmeri odabrati za slugu?

Pa prvo nisam. Dobro, ja sam igrao jednu ulogu. Vidio sam ima i dobrica, svi igraju neke uloge pa sam ja rekao da ću biti malo grublji, iako po prirodi nisam takav. Htio sam biti malo grublji, pa sam bio i bahat u nekim stvarima zato što sam vidio da se neke stvari rade pogrešno.

S farmerima si imao konflikte, može se reći, na dnevnoj bazi. Što misliš što je farmerima zasmetalo kod tebe?

Kad nešto ne ide po redu, ja tu odmah puknem. Ja mislim da sam ja njima bio konkurencija. Zato su se oni svi okrenuli po dogovoru. To su osobe, ne sa dva lica, nego tri. Normalno, svatko se bori za nagradu. Pojedini ljudi, ajde nije to moje pravo da pričam, stvarno uopće nemaju veze sa showom.

Tko po tebi nema veze sa showom?

Pa dosta ovaj mali Matej. On samo pije, niti ga razumiješ što priča, niti ima ikakve zanimljivosti u njemu. Pa Edita, ona nešto pjevuši. Nemaju oni taj osjećaj za show. Sve je zbog klope i tračanja, a ne gledanosti. Ja sam išao na to da provociram. Onda mi to nije upalilo. Editu sam najviše volio provocirati. Zvižado sam i bacao neke fore. Ona na to pošizi i makne se pa se ja namjerno privučem. Onda joj prvo popustim pa popričamo dvije rečenice pa onda opet. Nije znala što će napraviti. Ja se namjerno približim pušioni, onda odma skače od poda do neba, ne može mi ništa hahaha. Al ništa ovako zlonamjerno.

Kako gledaš na svoj odnos s Lucijom?

Užas. Prva kava se skuhala i ja sam se čudio tome da za mene nema kave. Valjda ja trebam prvi kavu popiti, pa onda svi ostali. I onda smo se svađali pa je ona mene počela provocirati. Ja pretežno nikad ne psujem niti ikoga vrijeđam. Ne znam što mi je tad došlo. Toliko me izula iz cipela i isprovocirala da sam se pogubio i nisam znao što ću reći i onda mi je bilo krivo što sam to opsovao, ali sam se lijepo izvinuo.

Zašto si baš Roberta izabrao kao drugog duelista?

Pa ispočetka sam s njim imao konflikte. Oko svega. Meni je bilo krivo što stalno jede i ne može pričekati obrok kao svi nego uvijek jede nešto između obroka. Više ga nisam mogao gledat i trpit. Dečko stvarno može pojest. Ja ne osuđujem nikoga, vidjet će se tko je pojeo sir i popio mlijeko. Ako je to on pojeo i popio ima da ga isprdam godinama. To nije fer prema drugima.

Hoće li ti nedostajati netko od farmera?

Ma svi će mi. Nikome ne mislim ništa zlonamjerno niti sam takva osoba u životu. Sretno im u životu bilo svima.

Sad kada sve sagledaš, postoji li nešto što bi možda promijenio?

Što se tiče odnosa, ni sa kim ne bih ništa promijenio. Jedino na početku ne bih bio gazda. U glavi sam stvorio sliku da se odmah prilagodim gdje god da se nađem. Ne treba mi puno vremena kao pojedinim ljudima.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene