ponosna na svoje tijelo

S njezinih raskošnih oblina bilo je teško skinuti pogled, no ovu atraktivnu ljepoticu svijet pamti i po jednoj dirljivoj gesti o kojoj se puno pisalo!

Francia Raisa Francia Raisa Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Francia Raisa - 15 Francia Raisa - 13 Francia Raisa - 11 Francia Raisa - 10 Francia Raisa - 8 Francia Raisa - 7 Francia Raisa - 5 Francia Raisa - 2 Selena Gomez i Francia Raisa Francia Raisa - 1 +23 Francia Raisa - 2 Galerija

Američka glumica Francia Raisa krala je sve poglede okupljenih na plaži u Malibuu, a osim znanja odbojke pokazala je i obline u minijaturnom kupaćem kostimu.

Američka glumica Francia Raisa bila je glavni magnet za poglede na plaži u Malibuu, gdje je svim okupljenima servirala svoje bujne obline.

Francia je s prijateljima zaigrala odbojku na pijesku, a osim znanja u odbojci i izazovnih poza koje je igrajući radila, pokazala je i svoje fantastično prirodno tijelo u minijaturnom bikiniju. Paparazzi je nisu prestali fotografirati, a njoj to nije smetalo te je nasmiješena provodila slobodno vrijeme u igri.

Inače, Raisa je 35-godišnja glumica koja je svoje najveće uloge ostvarila u ''Tajnom životu američkog tinejdžera'', ''Klizaljkama snova'', ''Life-sizeu 2'' i ''Punom snagom, cure: Sve ili ništa'' te mnogim drugima.

Ipak, javnosti je ostala najpoznatija po tome što je slavnoj pjevačici Seleni Gomez 2017. godine donirala bubreg.

Naime, pjevačica se godinama bori s ovom autoimunom bolesti koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a onda je otkrila da joj je tu pomogla najbolja prijateljica.

Na Instagramu je Selena objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, na kojoj se drži za ruke sa svojom najboljom prijateljicom Franciom Raisa, koja je ujedno bila njezina donorica.

Uz tri fotografije, na kojima se između ostalog vidi i rez, napisala je poduži status u kojem obožavateljima objašnjava što se točno dogodilo.

''Saznala sam da zbog lupusa moram otići na transplantaciju bubrega, stoga sam ljeto provela u oporavku. To je nešto što sam morala napraviti i nadam se da ću uskoro s vama podijeliti cijeli svoj put koji sam prošla proteklih mjeseci. Dotad želim ovako javno zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su napravili za mene tijekom i nakon operacije. I, na kraju, ne postoje riječi kojima bih mogla zahvaliti svojoj divnoj prijateljici Francii Raisa. Dala mi je nevjerojatan dar i žrtvovala se donirajući mi svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Volim te puno, sestro'', rekla je tada Selena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Mario Kovačević - 32 Maja Šuput i Mario Kovačević - 31 Maja Šuput i Mario Kovačević - 27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 22 +27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 2 Nekad i sad Maja Šuput prije Nenada ljubila je uspješnog poduzetnika s kojim je imala turbulentnu vezu, pravi razlog njihova prekida nikad nije otkriven

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Anitta - 30 Anitta - 20 Anitta - 11 Anitta - 12 +32 Anitta - 4 Celebrity Još jednu svjetsku zvijezdu oduševila je Hrvatska, pogledajte video kojim je ova ljepotica nahvalila Lijepu Našu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene