Nikad sretnija!

Poslije dva propala braka izgubila je vjeru u ljubav, ali onda se pojavio on i preokrenuo joj cijeli život

Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Getty Images 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Profimedia) +6 Eva Longoria (Foto: Getty Images) Galerija

Eva Longoria danas slavi 44. rođendan, a mi smo se prisjetili događaja koji su obilježili njezin život.

Holivudska glumica i zvijezda serije "Očajne kućanice" Eva Longoria danas slavi 44. rođendan, jedan od zasigurno najljepših otkad je prošle godine postala majka dječaka Santiaga Enriquea, kojeg je dobila s Joseom Bastonom.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Eva je u mnogim intervjuima javno govorila o želji da postane majka, a ona joj se konačno ostvarila s medijskim mogulom Bastonom. Par je ljubavnu vezu započeo 2013. godine, a oboje su iza sebe imali propale brakove. Zaručili su se 2015. godine, a godinu dana kasnije i vjenčali u Meksiku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva je tako s Joseom pronašla treću sreću, što joj nije pošlo za rukom u brakovima s glumcem Tylerom Christopherom i košarkašem Tonyjem Parkerom.

Brak s Tylerom Christopherom potrajao je od 2002. do 2004. godine, no kako je sama priznala, razveli su se jer je ona bila premlada za brak.

2004. godine upoznala je Tonyja Parkera, u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Vjenčali su se tri godine kasnije u Parizu i činilo se kao da vode savršen život. Šok je uslijedio 2010. godine kada je Eva podnijela zahtjev za razvod braka jer ju je Tony varao.

Drugi ju je razvod teško pogodio, zdravlje joj je bilo narušeno, no uspjela se oporaviti i vratiti normalnom načinu životu uz pomoć prijatelja i liječničkih savjeta.

U međuvremenu je upoznala Josea, vratila se glumi, napisala kuharicu, pokrenula vlastitu modnu liniju, dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu i ostvarila svoju najveću želju - postala je presretna majka.   

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene