Oboje krenuli dalje

Za ovaj par nitko ne zna koliko su puta prekidali, no izgleda da je sad konačno: Ona već ljubi ovog ljepotana?

Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) Garrett Hedlund (Foto: Instagram) Garrett Hedlund (Foto: Instagram) Garrett Hedlund i Kirsten Dunst (Foto: AFP) Garrett Hedlund i Kirsten Dunst (Foto: AFP) +0 Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Galerija

Emma Roberts i Evan Peters počeli su se viđati 2012. godine.

Više ne znamo koliko je puta ovaj par prekidao dosad.

Pogledaj i ovo Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Sad on ostavlja Nakon ljubavnog brodoloma s čak dvije slavne plavuše, ovaj zgodni glumac postao je serijski slamatelj srca

Radi se o 28-godišnjoj holivudskoj glumici Emmi Roberts, nećakinji slavne Julije Roberts, koja je po tko zna koji put prekinula zaruke s višegodišnjim partnerom Evanom Petersom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

No čini se kako je ovoga puta ozbiljna u namjeri da dotičnom više ne pruži niti jednu šansu, jer se šuška kako se počela viđati sa 6 godina starijim kolegom Garrettom Hedlundom koji je poznat i kao bivši dečko Kirsten Dunst.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garrett Hedlund (@thegarretthedlund) on

"Emma i Garrett se poznaju već godinama, no među njima je zaiskrilo prije nekoliko tjedana", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail, a par je navodno viđen u Los Angelesu gdje su se držali za ruke. "Emmin i Evanov prekid nikoga nije iznenadio. Ostat će prijatelji, a i Evan je već krenuo dalje."

Podsjetimo, bivši par počeo se viđati 2012. godine nakon što su se upoznali na setu filma "Adult World". 2013. godine glumica je uhićena nakon burne svađe u hotelu tijekom koje je partnera ostavila krvavog nosa, no njezin glasnogovornik tada je izjavio kako je sve bio nesporazum te je glumica brzo puštena na slobodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Kasnije 2013. godine par se zaručio, no 2015. godine uslijedio je prekid. 2016. godine duo je obnovio vezu, no bolje upućeniji izvori tvrde kako se par stalno svađao, rastajao pa mirio, paje možda i bolje da su napokon oslučili krenuti svatko svojim putem.

Osim ako ponovno ne nađu način da se vrate jedno drugome... 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene