Ovo će mu mnogi zamjeriti

EGOTRIP - pjevač ponovno vrijeđa kolege

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ono kad nemaš drugog posla pa se baviš tuđim karijerama. Ovog puta pjevač Elton John je dirnuo u samog kralja, a to će mu mnogi zamjeriti.

Britanski pjevač Elton John poznat je po svojim brojnim hitovima, ali i po prilično dugačkom jeziku. Iz nekog razloga on se uvijek nađe pozvan komentirati svoje kolege. Sjetite se samo slučaja kada je napao Madonnu nakon što je osvojila Zlatni Globus za pjesmu 'Masterpiece'. Nazvao ju je netalentiranom ku***, a sve to iz čiste ljubomore i bijesa što sam nije osvojio nagradu.

Pogledaj i ovo Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) otkazao i turneju Legendarni Elton John dobio je elitno kraljevsko priznanje, no jedan je detalj jako zabrinuo njegove obožavatelje

Madonna mu je, navodno, oprostila nakon što je javno priznao kako je pretjerao. Kao da to nije bilo dovoljno, John je sada sebi dao za pravo komentirati Janet Jackson, sestru slavnog kralja popa. Za 'Rolling Stone' pjevač je izjavio kako bi više volio gledati nastup ransvestita nego njezin koncert. 'Kritičari su joj dali odlične ocjene za novu turneju. Pa to nije nikakav koncert, ona pjeva na playback za Boga miloga', rekao je Elton.

Nakon toga je nastavio u revijalnom tonu i dirnuo tamo gdje nije trebao. 'Amerikanci su razmazili svoje zvijezde. Elvis Presley nikada ne bi uspio u Velikoj Britaniji jer ne bi mogao sakriti pomankanje talenta', zaključio je John.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene