gužva za kuhano vino

Neka poznata lica na Badnjak su prošetala centrom Zagreba, pogledajte atmosferu na omiljenom Cvjetnom trgu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubravko Šimenc i Olja Vori bili su među građanima koji su odlučili na Badnjak prošetati centrom Zagreba.

Toplije vrijeme na Badnjak je izmamilo mnoge građane na zagrebački Cvjetni trg, a s obzirom da su kafići zatvoreni građani su sjedili na klupicama i šetali centrom.

Pogledaj i ovo Igor i Olja Vori Svestrana i posebna! Supruga našeg proslavljenog rukometaša voli se isticati u atraktivnim outfitima, a malo tko zna da radi na jednoj vrlo važnoj poziciji!

Čekalo se u redu za kuhano vino i za ulazak u dućane pa se čini da ni novo normalno nije uništilo dobro raspoloženje u blagdansko vrijeme. Među ljudima koji su bili na špici je i bila i Olja Vori, supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija. S njom su bili sedmogodišnja kći Nika i devetogodišnji sin Petar te pas Nala koji je nedavno ušao u njihovu obitelj. 

Olja, koja se često nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica i privlači poglede svojim odjevnim kombinacijama, bila je u crno-crvenom izdanju. Obukla je cvjetnu tuniku s predimenzioniranom mašnom koju je uskladila s tenisicama. 

Centrom metropole je prošetao i umirovljeni vaterpolist Dubravko Šimenc koji je bio na štakama i bio je dobro raspoložen. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene