Uhvaćeni

Dolores opet ljubi: Planula ljubav s devet godina starijim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je nedavno potvrdila kako je sretno slobodna, izgleda da Dolores Lambaša nije dugo bila solo – šuška se kako opet ljubi!

Naime, prema pisanju časopisa Story, posljednjih nekoliko tjedana, 32-godišnju Dolores Lambašu se sve češće može vidjeti u društvu redatelja Gorana Rukavine.

Pogledaj i ovo Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Tko bi ga krivio? Nakon niza neuspješnih veza srce mu je osvojila ova zamamna Izraelka s koje sada ne skida ruke

>> Dikan izbacio Lambašu iz stana?

 Časopis je i objavio zajedničke fotografije, snimljene kada su Dolores i Goran na Praznik rada uživali u romantičnoj šetnji Kaptolom. Nakon završetka druženja 41-godišnji Rukavina je otpratio Dolores do obližnjeg stajališta taksija – potom se zaputio u nepoznatom smjeru.

Podsjetimo, krajem siječnja Dolores Lambaša prekinula je četverogodišnju vezu s 38 godina starijim Dikanom Radeljakom, s kojim je živjela u stanu na Cvjetnom trgu. Tada se nagađalo kako je Dikan izbacio Dolores iz njihovog stana, ali akteri same priče nisu htjeli ništa komentirati.

Prije Dikana Radeljaka 32-godišnja Dolores je bila u vezi s Franom Lasićem zbog kojeg je ostavila 61-godišnjeg Ivu Gregurevića s kojim je hodala prilikom upisa na Akademiju dramskih umjetnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene