Odbrojava sate do nastupa

DJ Tiësto javio se iz Splita i pokazao luksuzni apartman u kojem odsjeda uoči večerašnjeg nastupa na Ultri!

DJ Tiësto - 4 DJ Tiësto - 4 Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju DJ Tiësto - 1 DJ Tiësto - 2 DJ Tiësto - 3 DJ Tiësto - 1 DJ Tiësto - 2 DJ Tiësto - 3 +0 DJ Tiësto - 4 Galerija

Svjetski poznati DJ Tiësto pokazao je kako izgleda njegov apartman u kojem odsjeda u Splitu čekajući ULTRA Europe festival.

Svjetski poznati DJ Tiësto trenutno odsjeda u Splitu čekajući večerašnji nastup na trećoj večeri Ultra Europe festivala.

Pogledaj i ovo Počeo Ultra Europe festival - 6 Bilo je tu svega! Pogledajte fotke ludila u Splitu već prvu večer Ultre, mladi partijaneri poharali su grad pod Marjanom!

Na svojoj Instagram priči pokazao je kako izgleda luskuzni aaprtman u hotelu u kojem odsjeda, a svi s nestrpljenjem očekuju vidjeti kako će večeras izgledati njegov nastup.

U pozadini videozapisa svirala je njegova pjesma koja je popularni hit ''The Business''.

Na Ultra Europe festivalu nastupao je prvi puta 2014. godine, a ovogodišnja atmosfera na spektakularnom festivalu je sjajna.  Osim njega, na Ultri nastupaju i ostali poznati DJ-evi DJ Alesso, DJ Snake i DJ Timmy Trumpet, Steve Aoki i Martin Garrix i brojni drugi.

Publika tradicionalno partija i luduje u Parku mladeži, a gradska organizacija za ovu godinu očekuje obaranje rekorda 2019. kad je Ultru posjetilo čak 120 tisuća posjetitelja.

Inače, DJ Tiësto je u braku s Annikom Backes, a u travnju ove godine par je objavio presretnu vijest da će postati roditelji malenog dječaka.

Njihovo vjenčanje 2019. bilo je i više nego romantično, a par je sudbonosno ''da'' odlučio reći u pustinji u američkoj državi Utah. 2020. godine rodila im se i kći Viola.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Armie Hammer Armie Hammer +0 Armie Hammer Celebrity Osramoćeni glumac uhvaćen na novom radnom mjestu, on tvrdi da je riječ o šali, ali fotke govore drugačije?

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na Wimbledonu - 3 Kate Middleton na Wimbledonu - 1 Kate Middleton na Wimbledonu - 2 Kate Middleton na Wimbledonu - 4 +36 Kate Middleton na Wimbledonu - 5 Celebrity Kate Middleton oduševila potpuno opuštenim reakcijama na tribinama Wimbledona, pogledajte kako je navijala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene