''To i mene zanima...''

Davor Bilman o trzavicama s Martinom Tomčić: ''Svi koji budu pozorno pratili novi Supertalent dobit će odgovor na ovo pitanje...''

Davor Bilman Davor Bilman Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman Davor Bilman Davor Bilman Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman, Maja Šuput i Martina Tomčić Maja Šuput i Davor Bilman Davor Bilman Davor Bilman Davor Bilman i Maja Šuput Davor Bilman i Natasha Korotkina Davor Bilman +18 Davor Bilman, Supertalent Galerija

Davor Bilman otkrio nam je što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni Supertalenta, prisjetio se i nekih nezaboravnih nastupa iz prošlih sezona, a priznao nam je i kako bi volio da može promijeniti neke svoje komentare iz showa.

Stručnjak za komunikaciju i strastveni plesač Davor Bilman dugogodišnji je član žirija showa Supertalent, koji se uskoro vraća na male ekrane.

Uoči jubilarne desete sezone showa, Bilman nam je otkrio čemu se gledatelji mogu veseliti i hoće li vidjeti nešto što dosad još nisu.

"Ova sezona, s obzirom na to da je jubilarna, donosi jako puno novosti, od kojih još ne možemo sve podijeliti, no sigurno će biti neočekivanih dogodovština, a nešto je čak i za nas iz žirija bilo jako novo i drukčije", kazao nam je Bilman.

"Nova sezona donosi zaista dosta dosad neviđenih talenata, poneke već viđene, ali malo drukčije začinjene, a iznenadilo me da čak i neki natjecatelji koji su nekoliko puta već dolazili mogu iznenaditi i biti zanimljivi", istaknuo je.

Znači li to da je ove sezone netko uspio iz njega izvući neke emocije?

"Apsolutno! Postoji jedna točka na koju su svi, ali apsolutno svi u studiju plakali. Ja sam se unaprijed isplakao pa sam se u studiju uspio suzdržati, ali to je točka koja je zaista sve rasplakala", otkrio nam je Bilman.

Prisjetio se i jednog kandidata iz prošlosti koji mu je ostao u posebnom sjećanju.

"Kandidat koji mi se najviše urezao u pamćenje je onaj koji je napravio moj portret, a to je Brent", kazao je Bilman, a radi se o kanadskom umjetniku koji je tijekom nastupa na Supertalentu svojim spolovilom naslikao Bilmanov portret.

Davor nam je priznao i da su mu nedostajale kolege iz žirija, a otkrio nam je s kim se od njih najbolje slaže kada su u pitanju nastupi u showu te s kim se druži i privatno.

"Najviše puta na kavi sam bio s Fabijanom. S njim se najbolje slažem i oko nekih pitanja i točaka koje nisu baš za svakoga. A inače u većini točaka, nekako u stilu glazbe i drugim vrijednostima, najviše se slažem s Majom", ispričao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Bilman (@davorbilman)

Gledatelje posebno zabavljaju njegove trzavice s Martinom Tomčić, a mnoge zanima jesu li stvarne ili su samo dio showa.

"To i mene zanima", kaže Bilman kroz smijeh i dodaje: "Svi oni koji budu pozorno pratiti desetu sezonu sigurno će dobiti odgovor na pitanje jesu li trzavice između mene i Martine stvarne ili dio showa."

Pamte se i neki njegovi originalni komentari, pa nas je zanimalo priprema li ih unaprijed ili samo ispali što mu u tom trenutku padne na pamet te je li možda požalio zbog nekog takvog komentara.

"Nikad ne pripremam komentare unaprijed, kažem ono što mi je u tom trenutku na pameti. Bilo je nekoliko situacija u kojima bih volio da mogu promijeniti svoj komentar jer smatram da sam možda svojim komentarom nesvjesno povrijedio neke od natjecatelja i da sam možda ponekad bio prestrog ili prehladan", priznaje.

Na kraju se obratio i gledateljima Supertalenta koji mu se javljaju s komentarima o showu i njemu kao članu žirija.

"Što se tiče komentara drugih, moj je odgovor vrlo jednostavan - sto ljudi, sto ćudi. Svatko neka mislio ono što želi", poručuje Davor Bilman.

Novu sezonu showa Supertalent pratite od 24. rujna u programu Nove TV.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent - 1 Supertalent - 2 Supertalent - 3 Supertalent - 4 +23 Supertalent - 5 inMagazin Maja Šuput u brizi, a za sve krivi sebi bliskog čovjeka: ''Moj muž će se razvest od mene, ja sam rekla...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari još ne odustaje od seksi badića u kojima može pokazati tijelo kao iz časopisa: ''Hoću tebe za trenericu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene