Nova ljubav

Zaljubljeni par u šetnji: Dakota i Chris više ne taje svoju vezu

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Chris Martin (Foto: Getty Images) Chris Martin (Foto: Getty Images) +0 Chris Martin (Foto: Getty Images) Galerija

Dakota Johnson i Chris Martin snimljeni su u zajedničkoj šetnji.

Iako su vezu pokušali držati u tajnosti, američka glumica Dakota Johnson i pjevač grupe Coldplay Chris Martin, snimljeni su tijekom zajedničke šetnje u Malibuu.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Kratko i jasno Legendarna glumica otkrila što misli o vezi svoje slavne kćeri i glazbenika

Zaljubljeni par razmjenjivao je nježnosti, a da nije riječ o prolaznoj avanturi otkrio je njima blizak izvor: “Ovo nije samo avantura. Dobro su se upoznali i super im je. Chris Dakoti šalje svoju glazbu jer ga zanima njezino mišljenje”.

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dakota i Chris prvi su put zajedno viđeni na romantičnoj večeri u Los Angelesu prošle jeseni, no medijima još uvijek nisu službeno potvrdili svoju vezu.

Podsjećamo, Chris Martin bio je u braku s glumicom Gwyneth Paltrow, a povezivalo ga se i s njezinom glumačkom kolegicom Jennifer Lawrence, dok je Dakota Johnson bila u vezi s glazbenikom i modelom Matthewom Hittom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene