Novi početak

Vruće hlačice za ručak s bivšim, dok ju je doma čekao novi dečko za kojim je izgubila glavu

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio, Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Galerija

Alessandra Ambrosio 10 je godina provela s milijunašem Jamiejem Mazurom, no ljubav se ugasila u ožujku 2018. godine nakon čega je započela vezu s Nicolom Oddijem.

Alessandra Ambrosio u ožujku 2018. godine potvrdila je da je raskinula dugogodišnje zaruke s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima dvoje djece zbog kojih je duo i ostao u prijateljskim odnosima.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Našla utjehu Pet mjeseci nakon prekida zaruka jednu od najljepših žena na svijetu osvojio je markantni poduzetnik

Podsjetimo, par je proveo zajedno ukupno 10 godina, a veći dio te veze bili su zaručeni.

"Nisam se nikada udala jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Iako nikada nisu javno komentirali razloge prekida, šuška se kako se ljubav jednostavno ugasila, a oboje su brzo našli utjehe.

Jamie je otad viđan u društvu nekoliko različitih ljepotica, dok se Alessandra od novog dečka ne odvaja od ljeta 2018. godine, kada su prvi put viđeni zajedno.

Radi se o osnivaču luksuznog brenda Alanui, Nicolu Oddiju koji ju je osvojio odmah nakon zajedničkog izlaska u jednom noćnom klubu te s kojim navodno već planira vjenčanje koje je s Jamiejem godinama izbjegavala.

Par se doslovno ne odvaja jedno od drugoga te je Nicolo odavno upoznao njezinog sina i kćer, no umirovljena manekenka nedavno je viđena u društvu bivšeg supruga s kojim je ručala u Santa Monici.

Naime, par je proveo sunčano popodne zajedno zbog sina koji je kasnije s tatom otišao u vožnju biciklom.

Alessandra je blistala u kratkim traper hlačicama u kojima je pokazala savršenu liniju, ali i bivšem zaručniku što je izgubio, no ni Jamie nije skidao veliki osmijeh s lica zbog druženja s nasljednikom.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +7 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity On je puno poznatiji od mlađahne djevojke, no ona je takva bomba da njega i ne primjećujemo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene