još je atraktivna

Bivša supruga Danijela Popovića privukla je pažnju gledatelja popularnog showa, a mnogi je još dobro pamte iz manekenskih dana

Danijel Popović Danijel Popović Marko Lukunić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Bjedov Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović, Danijel Popović, Aleksandra Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović Sanja Bjedov Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović - 10 Sanja Bjedov Popović i Sebastian Popović Sanja Bjedov Popović - 7 +10 Sanja Bjedov Popović - 6 Galerija

Bivša supruga Danijela Popovića, Sanja Bjedov Popović, u showu "Ženim sina?" pomaže njihovu sinu Sebastianu pronaći ljubav, a zbog atraktivnog izgleda privukla je veliku pažnju gledatelja.

Glazbenik i sin popularnog pjevača Danijela Popovića, Sebastian Popović, jedan je od natjecatelja treće sezone showa Nove TV "Ženim sina?".

Pogledaj i ovo Sebastian Popović - 2 Mašta o duetu s ocem! Sin jedne od najvećih zvijezdi bivše države sasvim otvoreno: ''Svakodnevno mi uletavaju i muškarci i žene!''

Ljubav mu pred kamerama pomaže pronaći njegova majka, bivša manekenka Sanja Bjedov Popović, koja je gledateljima odmah zapela za oko.

Iza Sanje je uspješna manekenska karijera i nešto starije generacije dobro pamte njezino lice iz nekad popularnih reklama, a kasnije je postala agentica i vlasnica jedne od prvih modnih agencija u Hrvatskoj.

I dalje itekako vodi računa o svojem izgledu i uvijek je tip-top skockana, a imali smo priliku vidjeti i kako na nju reagiraju djevojke koje se bore za srce njezina sina i koje se nisu libile udijeliti joj komplimente na račun izgleda.

"Nisam znala da ću imati priliku pričati s Lepom Brenom", pohvalila ju je kandidatkinja Smiljka, no čini se da ta usporedba nije bila dovoljna jer je mami Sanji zasmetala Smiljkina pričljivost, a već točno zna i kakvu ženu želi za svojeg sina.

"Tražimo neodoljivu, milu, dragu, zgodnu, prekrasnu… ustvari tražimo savršenu", kazala je Sanja.

Sanja i Danijel bili su u braku od 1986. do 1996. godine, a osim sina Sebastiana, imaju i kći Kim. Pjevač ima još dvoje djece, sina Dominika kojeg je dobio sa spisateljicom i glumicom Sandrom Petrž i zbog kojega je išao na test očinstva, te kćer Anamariju koju je dugo skrivao od javnosti.

"Ja imam još jedno dijete. Ona je plod jedne strasne i bjeskovite ljubavi. To je moja ljubav Maja iz Makedonije. Tu nisam provjeravao nikakav DNK jer sam znao da je to moje dijete. Ona je uvijek bila korektna prema meni i ja prema njoj. Imamo svoj dogovor. Ne čujemo se. Ona je udana. Znam da djevojčica svira", otkrio je 2017. godine za IN Magazin.

Danijel je 2006. oženio Aleksandru, koja je u dobrim odnosima s njegovom bivšom suprugom Sanjom.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +16 Gerard Pique Zanimljivosti Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene