Tužna vijest

Bivša misica preminula je u 27. godini nakon borbe s teškom bolesti, nosila je titulu jedne od najljepših na svijetu: "Leti visoko, sestrice"

Sherika De Armas Sherika De Armas Screenshot/Youtube 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sherika De Armas Sherika De Armas +0 Sherika De Armas Galerija

Bivša Miss Urugvaja Sherika De Armas preminula je u 27. godini nakon dvogodišnje borbe s rakom maternice.

Bivša Miss Urugvaja Sherika De Armas, koja je svoju zemlju predstavljala i na izboru za Miss Svijeta, preminula je u 27. godini nakon teške borbe s rakom maternice.

Tamošnji mediji prenijeli su vijest da je Sherika izgubila borbu nakon dvije godine, a prema pisanju The New York Timesa, prijatelji i članovi obitelji odali su joj počast.

"Leti visoko, sestrice. Uvijek i zauvijek", napisao je njezin brat Mayk' De Armas na društvenim mrežama

"Bila je prenapredna za ovaj svijet i jedna od najljepših žena koje sam u životu upoznala", izjavila je tužna aktualna Miss Urugvaja Carla Romero.

Sharika se na svjetskom izboru natjecala 2015. godine kada joj je bilo samo 18 godina, a brojni su je mediji hvalili i divili se njezinoj ljepoti i osobnosti.

"Uvijek sam željela biti model, bilo reklamni model ili model za modnu pistu. Volim sve vezano uz modu i mislim da je san svake djevojke u okviru izbora ljepote imati priliku sudjelovati na izboru za Miss Universe. Jako sam sretna što mogu proživjeti ovo iskustvo puno izazova", rekla je Sherika u intervjuu za NetUruguay per Univision.

Lijepa Urugvajka bavila se i humanitarnim radom, a posebnu je pažnju posvećivala organizaciji Pérez Scremini Foundation, koja se bavi djecom oboljelom od raka.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić na komemoraciji za Tošea Proeskog - 6 Maja Šuput na komemoraciji za Tošea Proeskog Renata Končić Minea na komemoraciji za Tošea Proeskog Gibonni na komemoraciji za Tošea Proeskog +21 Nina Badrić na komemoraciji za Tošea Proeskog Nekad i sad Shrvana lica poznatih Hrvata na komemoraciji za Tošu Proeskog prije 16 godina govore koliko im je značio, bila je to vijest koja je cijelu našu estradu zavila u crno

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski Toše Proeski i Antonija Šola Toše Proeski Gibonni na komemoraciji za Tošea Proeskog +20 Maja Šuput na komemoraciji za Tošea Proeskog Celebrity Prije 16 godina svi su plakali zbog Toše Proeskog, a nekoliko sati prije tragične nesreće dao je priznanje koje ledi krv u žilama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene