Super je bio raspoložen!

Bernie Ecclestone proslavio 91. rođendan u zagrljaju 46 godina mlađe žene i njihovog sinčića, čini se da nikad nije bio sretniji!

Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i njegova mlađahna supruga Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Bernie i njegova bivša supruga Slavica (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) +4 Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Galerija

Bernie Ecclestone proslavio je svoj 91. rođendan u krugu obitelji.

Kćer najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea, Tamara Ecclestone na društvenim je mrežama podijelila dio atmosfere s proslave 91. rođendana svog oca koja je održana u krugu najbližih, uključujući i njegova 15-mjesečnog sina Acea i 7-godišnju unuku Sophiju.

Bivši šef Formule 1 nije skidao osmijeh s lica dok je pozirao s najmlađima, baš kao i njegova 45-godišnja supruga Fabiana Flosi i 37-godišnja Tamara.

"Vrlo poseban dan u kojem slavimo najposebnijeg muškarca. Puno te volimo i imamo veliku sreću", napisala je Tamara uz fotografiju koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Vijest da će Bernie dobiti četvrto dijete u 90. godini s 46 godina mlađom Fabianom sve je iznenadila, a na prvo ljetovanje doveli su ga u Lijepu Našu, točnije u Dubrovnik.

Na kritike s kojima se par susretao o tome kako je Bernijeva dob previsoka za očinstvo milijarder je u medijima reagirao u svom stilu.

"Ja o tome ne razmišljam'', rekao je Bernie za In Magazin.

On i Fabiana upoznali su se preko Sportskog vijeća za moto sport na čijim je sastancima ona redovito nazočila kao jedna poduzetnica. Nekoliko godina nakon toga, njihov zajednički prijatelj pozvao ju je na krstarenje Hrvatskom na kojem je bio i Bernie, a sve ostalo je povijest.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene