doživjela težu nesreću

Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: AFP) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +0 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Galerija

Ashley Judd ispričala je sve o nesreći koju je doživjela tijekom izleta u Kongu, a glumica je rekla da je zamalo ostala bez noge. Prelijepa glumica tijekom godina botoksom si je uništila izgled, a lani je objasnila i zbog čega je tako.

Glumica Ashley Judd na intenzivnoj je njezi u Južnoafričkoj Republici nakon što je slomila nogu tijekom izleta u Kongu. 52-godišnja glumica za časopis People ispričala je kako je do nesreće došlo nakon što joj se pokvarila svjetiljka tijekom izleta te nije vidjela stablo koje joj se našlo na putu. Pala je i slomila nogu.

Pogledaj i ovo Ashley Judd (Foto: Getty Images) Pokušala objasniti Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

"Nažalost, u Kongu nema prihvatljive opreme u bolnicama za ozljede poput moje te su me trebali prebaciti u Južnoafričku Republiku. Zbog osiguranja sam bila na operaciji tek 55 sati nakon što se nesreća dogodila", rekla je Judd te je ispričala o teškoj situaciji u kojoj su stanovnici Konga. Istaknula je kako tamošnji ljudi nemaju ni tablete za ublažavanje bolova, a kamoli prihvatljivu zdravstvenu skrb.

Judd je ispričala kako se nesreće događaju, no umalo je izgubila nogu. Kaže da se nije prepala, a obožava odlaziti na izlete u divljinu.

No da cijela situacija nije bila bezazlena, pokazuju i fotografije koje je objavila na svom Instagramu, kao i njezino priznanje da bi vjerojatno izgubila život da nije dobila pomoć. 

Bez svoje braće i sestara iz Konga unutarnje krvarenje bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući, zahvalna i duboko dirnuta svim potezima koje su učinili tijekom 55-satne iscrpljujuće odiseje, što su mi dali život i spasili duh", napisala je Ashley između ostalog u podužoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)

Ashley Judd poznata je po brojnim uspješnim serijama i filmovima, a za svoje je uloge dobivala i brojna priznanja.

Prije godinu dana našla se na udaru kritika nakon što se pojavila u jednom videu, a brojni obožavatelji napali su je te su joj se rugali na račun izgleda i zbog plastičnih operacija. Nakon toga je rekla da je počela uzimati botoks kao lijek jer se mučila s migrenama, a nije ostala dužna ni onima koji su joj se rugali. "Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lijepo tijelo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića", rekla je onda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Nekad i sad Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene