oduševila stilom!

Svi je pamte kao djevojčicu koja pjeva hrvatsku himnu, a sada ju je u ženstvenom izdanju teško prepoznati

Mia Negovetić Mia Negovetić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić +0 Mia Negovetić Galerija

Pjevačica Mia Negovetić oduševila je sve izvedbom hrvatske himne prije šest godina, a sada se s pjesmom "She's Like a Dream" natječe na Dori.

Pjevačica Mia Negovetić na crvenom tepihu u Opatiji uoči Dore pojavila se u ženstvenoj haljini koja je privukla podosta pažnje. 18-godišnja Mia na sebi je imala svijetloružičastu haljinu sa svjetlucavim detaljima i nekoliko slojeva tila. Haljina je istaknula njezin uski struk, ali i dekolte, a elegantni stil upozpunila je cipelama s visokom potpeticom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Naša mlada pjevačica pazila je na svaki detalj, a svi se slažu da je zaista zablistala te jedva čekaju njezin nastup u subotu navečer. "She's Like a Dream" je pjesma s kojom će Mia pokušati otići u Rotterdam na Eurosong koji će se održati u svibnju ove godine.

Inače, Mia je nedavno objavila i duet s mladim pjevačem Edvardom Abazijem kojeg je upoznala na prošlogodišnjoj Dori i od tada su prijatelji. Njihova zajednička ljubav prema glazbi i pisanju pjesama mogla je značiti samo jedno i tako je nastao singl 'Ljubav nema kraj''.

Mlada Riječanka oduševila je sve kada je prije šest godina otpjevala hrvatsku himnu, a njezina izvedba munjevito se onda proširila društvenim mrežama te je dobila pohvale na račun svog glasa sa svih strana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Šarić Celebrity Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene