baš su posebni!

Domaći par koji ruši stereotipe: Među njima je 13 godina razlike i zajedno rade, a djeluju sve zaljubljenije i sretnije!

Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić Lucija Ocko/Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić - 1 Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić - 2 Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić - 3 Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić Antonia Matković i Aljoša Šerić Antonia Matković Šerić - 3 Antonia Matković Šerić - 2 Antonia Matković Šerić - 1 +1 Aljoša Šerić Galerija

Antonia Matković Šerić i Aljoša Šerić iz grupe Pavel na predstavljanju Ljeta u MSU-u izgledali su zaljubljeno kao prvog dana.

Antonia Matković Šerić (34) i Aljoša Šerić (47) jedan su od zanimljivijih domaćih parova.

Pogledaj i ovo Antonia Matković i Aljoša Šerić Odali tajnu Uvijek su rado viđen domaći par i uspješno prkose stereotipima, a imaju i jedan poseban razlog za ovakve osmijehe

Osim što je među njima 13 godina razlike, zajedno rade, odnosno pjevaju i sviraju u bendu Pavel, a čini se da im ništa od toga ne predstavlja prepreku i uspješno prkose stereotipima.

Antonia i Aljoša u braku su od 2014. godine, a da ljubav još cvjeta, pokazali su i na predstavljanju 10. izdanja Ljeta u MSU-u, gdje su neprestano jedno drugom upućivali zaljubljene poglede i osmijehe.

Par inače zajedno ima i dvije kćeri, četverogodišnju Lunu i jednogodišnju Avu.

Jednom prilikom za naš su portal ispričali kako funkcioniraju kod kuće, a kako na pozornici.

"Utvaram si da sam isti i u bendu kao i doma, u braku ili na probi. Ako nema zadovoljstva, ako osjećaš obvezu ili teret, onda veza ili bend nemaju više smisla", kazao nam je Aljoša.

"Jednako se ponašamo, nema neke razlike. Kod kuće dosta pričamo o bendu, a na probama planiramo tko će nam i kada čuvati dijete. Bend nam je poput familije. pa sve eventualne razmirice prolazimo zajednički kroz šalu", dodala je tada Antonia.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura +2 Marta Žegura Nekad i sad Atraktivna domaća voditeljica nestala je s ekrana nakon skandaloznog prekida s našim 24 godine starijim glumcem, u početku je sve bilo idilično

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 +30 Ivana Knoll - 2 Celebrity Fotografije svjetski poznate Hrvatice sve su provokativnije, a sada je priredila seksi show u donjem rublju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene