Tajne nema!

Antena Zagreb proslavila 5. rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barbara Kolar, Saša Lozar, Ivana Mišerić, Zlata Mück, Ivan Vukušić i Kruno Belko imena su i dobro poznati glasovi iza Antene Zagreb.

Barbara Kolar, Saša Lozar, Ivana Mišerić, Zlata Mück, Ivan Vukušić i Kruno Belko jutros su zajedno s kolegama iz redakcije Antene Zagreb uspoređivali dojmove i prisjećali se anegdota kojih nakon pet godina svakako ne nedostaje.

Zlata Mück
naime još nije prežalila trenutak kad je svoju prijateljicu i kolegicu Tamaru Loos opsovala u eteru, a na to koliko su starije prisjeća je samo slika na zidu redakcije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

>> Zlata usred emisije uživo pala u nesvijest!

'Stvarno smo bile djeca. Puno smo se promijenile iako toga nisam svjesna dok ne pogledam tu sliku. Na Anteni mi je oduvijek zezancija. Stvarno uživam u svom poslu. Nisam jutarnji tip pa se vjerojatno ni zbog jednog drugog posla ne bih ustala u pet sati ujutro u nedjelju. Pogotovo ne nakon izlazaka, svadbi i djevojačkih! Slušatelji točno znaju kad mi nismo dobro. Odmah nas zovu, brinu se i pitaju što nam je. Pitala me jednom gospođa na blagajni u trgovini, što mi 'trošimo' da smo tako dobre volje uvijek! Nas radio stvarno ispunjava energijom. Ponese te to', rekla je Zlata.



'Najradije bih ovdje dočekala penziju', rekla je još jedna Antenina zvijezda Ivana Mišerić.

Najnoviji član tima Saša Lozar, prije nekoliko mjeseci je u Jutarnjem showu zamijenio Barbaru Kolar. 'Jako sam vezan za ljude s kojima radim. Čim nekoga nema, to se jako osjeti. Ovaj posao je fitness za mozak i ne dopušta puno odmora.'

Nakon pojave Antene Zagreb na domaćem radijskom tržištu više ništa nije bilo isto. Stvoren je brand koji još dugo nitko neće uspjeti skinuti s trona. Postavljeni su novi trendovi i to zahvaljujući specifičnom pristupu stvaranju programa. Svi se Antenini DJ – evi  naime slažu u istom.

'Nama je slušatelj na prvom mjestu. Inzistiramo na interakciji. Oni biraju i glazbu i teme o kojima govorimo. Odani su nam jer to osjećaju. Zvuči vrlo jednostavno, ali puno je truda uloženo u nastojanje da se stvori upravo radio podređen slušatelju. Jedino što mu malo zamjeram je činjenica da moja kujica Lola još nije dobila službenu karticu kao član tima, a ona to svakako zaslužuje', rekla je Barbara Kolar, također zaštitno lice radija od prvog dana.

25. svibnja slijedi i glazbeni dio ovog slavlja kada će Hladno pivo koncertom na zagrebačkoj Šalati obilježiti svojih 25 godina postojanja, ali i vrijednih pet najslušanijeg radija u Zagrebu u Zagrebačkoj županiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene