Sve otkriveno

Kako se anđelice pripremaju za najvažniji dan u godini?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ove godine očekuje se pravi spektakl! Po prvi puta show se sprema na europskom kontinentu.

I službeno je objavljeno tko će sve nastupiti na ovogodišnjoj spektakularnoj modnoj reviji, odnosno showu Victoria’s Secreta koja će se održati 2. prosinca u Londonu. Emitiratt će se tjedan dana poslije na CBS-u, a anđelice se užurbano spremnaju kako bi svoje tijela dovele do savršenstva.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 4 ma kao sestre! Zanosna brineta iznenadila je objavom sa kćeri koja izgleda kao njezina dvojnica, uživale su na havajskoj plaži!

Victoria's Secret anđelice predstavile Fantasy grudnjake vrijedne 2 milijuna dolara!

Tako brazilska ljepotica i mama dvoje djece Adriana Lima svoju liniju održava isključivo boksom. Ove sezone na pisti će prošetati u dva milijuna dolara vrijedan Fantasy grudnjaku, a šuška se i kako će joj to biti zadnja revija. 

 

Njezina kolegica Alessandra Ambrosio savršenu figuru zahvaljuje kombinaciji joge, pilatesa i trčanja – ona će isto nositi drugi par grudnjaka vrijednog 2 milijuna dolara.

 
 

Lily Aldridge liniju održava baletom, Candice Swanepoel vrijeme provodi u teretani, na pilatesu ili u boksačkom ringu, a Doutzen Kroes se u formu nakon što je rodila drugo dijete vraća baletnim vježbama. Teretanu je zamijenila vlastitom spavaćom sobom, gdje s trenerom vježba putem Skypea.

 
 

Za sjajnu atmosferu pobrinut će se popularna pjevačica Taylor Swift koja je nastupala i prošle godine, britanski pjevač i tekstopisac Ed Sheeran, pop zvijezda Ariana Grande, te irski pjevač Andrew Hozier-Byrne.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene