brzo krenula dalje

Još se nije ni razvela, a već ljubi drugoga: Slavna pjevačica pala u naručje zavodnika manekenki?

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell Skepta (Foto: GQ) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Skepta (Foto: Getty Images) Naomi Campbell Skepta (Foto: GQ) Adele (Foto: Instagram) Adele i nepoznati muškarac (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) +0 Naomi Campbell Skepta (Foto: GQ) Galerija

Pjevačica Adele nakon razvoda je brzo krenula dalje - pronašla je utjehu u glazbeniku Skepti?

Diva nevjerojatnog glasa, Adele, ranije ove godine javnosti je obznanila kako se rastaje od Simona Koneckog, a nakon što je i službeno predala papire za razvod, pjevačica se počela viđati sa slavnim glazbenikom Skeptom. 

Pogledaj i ovo Naomi Campbell (Foto: Getty) Naljutio je objavom Naomi je bijesna jer njezin bivši dečko čeka dijete s drugom samo nekoliko mjeseci od njihovog prekida

Navodno se 31-godišnja Adele već upustila u romansu s reperom, a izišli su i na niz spojeva. Njihovi ih roditelj podržavaju te smatraju da bi te dvije glazbene ikone bile savršen par. 

Skepta se počeo dopisivati s Adele u travnju, točno kada je ona objavila da se rastaje. Iako se poznaju od ranije, do sada su bili samo prijatelji, no čini se kako su sada zaiskrile ljubavne iskrice, a privlačnost se više ne može skrivati. 

Reper je izjavio kako se često dopisuje s Adele te da mu je on podrška u životu, a i on se njoj trudi pružiti oslonac u teškim trenucima. Kako su oboje nedavno izašli iz ozbiljnih veza, čini se da su jedno u drugome pronašli srodnu dušu. 

Adele i njezin bivši suprug Simon Konecki vezu su započeli 2011. godine, ali detalje iz privatnog života vješto su krili od znatiželjnih očiju javnosti. Par zajedno ima 6-godišnjeg sina Angela, kojeg su zajedno odlučili odgajati s ljubavlju unatoč prekidu.

Skepta je također dobio dijete u prethodnoj vezi, i to u studenom prošle godine. Prije toga je bio u vezi sa modelom Naomi Campbell, a vezu s njom prekinuo je početkom 2018. godine. 

Za sada ni Skepta ni Adele nisu komentirali šuškanja o njihovoj romansi, no uvjereni smo da nećemo trebati dugo čekati da ih paparazzi snime zajedno. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +11 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene