ima se čime pohvaliti

Dimnjačar iz našeg hit-showa imao je čast biti u društvu Pape Franje, ispričao nam je i detalje njihova susreta: "Čovjek je toliko jednostavan!"

Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? - 4 Zoltan Vukelić - 3 Zoltan Vukelić - 2 Zoltan Vukelić - 1 Puhački orkestar Zet Zagreb i Papa Franjo Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? - 9 Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? - 10 Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? - 11 Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? - 12 Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? - 13 +7 Zoltan Vukelić u showu Tko to tamo pjeva? Galerija

Zoltan Vukelić, kojeg smo u showu "Tko to tamo pjeva?" gledali kao dimnjačara, zaista se bavio tim poslom, a zbog glazbe je imao priliku i susresti se s Papom Franjom.

U drugoj epizodi showa "Tko to tamo pjeva?" posebnu pažnju gledatelja privukao je 47-godišnji Zoltan Vukelić uz Zagreba, koji je predstavljen kao dimnjačar.

Iako ga je natjecateljica eliminirala, ispostavilo se da je Zoltan itekako dobar pjevač.

Zoltan trenutno radi kao dostavljač, i prije je radio kao dimnjačar, ali se umirovio prije 13 godina zbog karcinoma.

Pogledaji ovo Dario Terglav u ''Tko to tamo pjeva'' - 10 Celebrity Građevinar iz hit-showa prošle je godine odradio više od 240 nastupa uživo: ''Bezveze mi je reći da je to posao...''

Od malena je u glazbi, ali kako on kaže kroz smijeh – da nije bio bitanga, možda bi i bilo nešto od njega. Roditelji su ga ubacili u glazbu kada si shvatili da ima sluha, završio je akademiju glasa, a bavi se glazbom 30-ak godina. Zna svirati saksofon, klarinet i udaraljke. Prijatelji i bendovi ga znaju nazvati da odsvira koju notu na saksofonu.

Bio je i ugostitelj, i svojevremeno je imao dva kafića.

Pogledaji ovo Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? Zanimljivosti Predstavio se kao fan Zdravka Čolića, a kada je skinuo periku i zapjevao izazvao je nevjericu: Evo tko je mladić koji je privukao pažnju u novom hit-showu!

Volontira kao vođa dva zbora u Zagrebu te vodi pjevačke radionice za ljude starije dobi, takozvanu muzikoterapiju.

"Jedan dotični gospodin koji je zbog udarca u glavu jako teško govori, nakon par godina je počeo pogađat tonove. nakon toga mi ne treba ni nikakva zahvalnica ni nagrada, ja sam sretan kad vidim da sam nekom pomogao",

Udruga invalida rada nominirala ga je i za volonterski Oscar i za životno djelo grada Zagreba. 

Pogledaji ovo Valentina Krajna Zanimljivosti Tko je ova svestrana ljepotica koja se pojavila u novom hit-showu? Iza sebe ima već nastup na velikoj domaćoj pozornici!

Iako ima puno toga čime se može pohvaliti, Zoltan kao jedan od najponosnijih trenutaka u svojem životu navodi susret s Papom Franjom.

"Sviram u puhačkom orkestru ZET Zagreb i imali smo u rujnu 2022. godine čast gostovati u Rimu i svirati u crkvi sv. Jeronima. Nakon toga smo s veleposlanstvom predstavljali naš grad, županiji u Hrvatsku, a na Trgu sv. Petra smo slušali misu i imali smo čast pozdraviti Papu. Bili smo od njega na 5 i pol centimetara. Malo je falilo da me infarkt strefi od uzbuđenja. Čovjek je toliko jednostavan, ima tu nekakvu karizmu kojom zrači", ispričao nam je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene