Mišljenja su podijeljenja

Djeca im uskoro kreću u školu, a one ih ne žele prestati dojiti, svojim su priznanjima velik dio obožavatelja ostavile u čudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teresa Palmer iznenadila je javnost priznanjem da doji svoje troje djece posljednjih sedam godina, dok je četvrto na putu.

Australska glumica Teresa Palmer sitno broji do rođenja svog četvrtog djeteta, no pritom šokira velik dio obožavatelje i javnosti priznanjem da svoju stariju djecu doji već posljednjih sedam godina.

35-godišnja Teresa na profilu na Instagramu podijelila je fotografiju koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Naime, otkrila je kako je počela dojiti 2014. godine i da s time do danas nije prestala, iako njezino troje djece više zapravo nisu dojenčad.

"Danas je 2728 dan dojenja. Nekad mi to bude previše, potpuno sam iscrpljena i želim natrag svoje tijelo. Dok drugi dan već sjedim duboko zahvalna, cijenim i čast mi je što dijelim to iskustvo sa svojom dječicom", napisala je između ostalog Teresa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teresa Palmer (@teresapalmer)

Smatra kako je bila dovoljno privilegirana što je dobila tu mogućnost jer se neke žene nisu imale sreće kao ona.

"Žene treba slaviti, bez obzira na koji način hranile djecu, bez ikakve osude. Nevjerojatna pomisao je da se rasprave i loši razgovori još uvijek vode na tu temu. Nadam se da idemo prema promjenama", zaključila je glumica koja je i sama naišla na osude zbog svog svoje odluke.

Teresa je trenutačno u 37. tjednu trudnoće, a troje djece dijeli sa suprugom Markom Webberom i to 7-godišnjeg sina Bodhija Raina, 4-godišnju kćer Forest Sage i 1-godišnju Poet Lake.

No čini se da Teresa nije jedina slavna majka koja tako misli. Naime, o toj se temi nedavno oglasila i glumica 42-godišnja Coco T Austin i otkrila kako njezina kćer Chanel Nicole i dalje voli njezine grudi iako ima 6 godina.

U intervjuu za Us Weekly objasnila je zašto ona i njezin suprug, reper Ice T nisu tipični roditelji.

"Chanel i dalje voli moje grudi, a dojenje je veliki trenutak povezivanja za majku i dijete. Jednostavno ne vjerujem da bi trebali prestati s time kada dijete ima dvije godine, kako to društvo nalaže. Ja ne želim prestati jer osjećam da je to sjajno iskustvo. Ona je moje jedino dijete, nije da ih imam više, pa uživam u svakom trenutku s njom", izjavila je Coco.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) +0 Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Saborski zastupnik SDP-a na odmoru je s novim partnerom, javnost ga dobro poznaje zbog sudjelovanja u jednom reality showu


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene