''Inzistirao je na tome...''

Na Massimovim društvenim mrežama osvanula nova dirljiva objava: ''Nije puno dozvolio da ga hvalimo na tu temu, ali...''

Massimo Massimo Branimir Boban / CROPIX 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Massimo Savić i Nina Badrić Massimo Savić Massimo Savić -oproštaj građana - 4 Massimo Savić -oproštaj građana - 5 Massimo Savić -oproštaj građana - 6 Massimo Savić -oproštaj građana - 1 Massimo Savić -oproštaj građana - 2 Massimo Savić -oproštaj građana - 3 Massimo Savić, posljednji ispraćaj +28 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Galerija

Prošlo je nešto više od mjesec dana kako nas je napustio vrhunski glazbenik Massimo Savić.

Na profilu glazbenika Massima Savića niknula je nova dirljiva posveta koju mu je napisao njegov tim.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb Zasluženo! Ovogodišnji Porin za životno djelo bit će posvećen jednom i jedinom Massimu, umjetniku koji je volio publiku, emociju i izvrsnost

"Nekad se datumi, mjesta i događaji poslože tako da jednostavno morate uočiti simboliku. Točno prije mjesec dana oprostili smo se od našeg Maxa u Zadru, a danas smo za njega zapalili svijeću u Raši, na centralnom trgu na kojem je 2017. godine održao koncert u okviru manifestacije Raška noć", stajalo je na početku.

"Obaveze su nas odvele u Pulu, a pogled na Arenu vratio nas je, u mislima i srcu, na njemu posebno važan koncert koji je održao u tom predivnom amfiteatru, 2013. godine. Niste mogli znati, nije dozvolio da ga puno na tu temu hvalimo, ali na taj koncert pozvao je svoje ljude iz Raše, svoje Aršijane i inzistirao da se njima ulaznice daruju".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official)

"Sada ti ljudi nama daruju svoje priče, šalju fotografije, dijele uspomene na malog Maxa. Zahvalni smo za svaku tu njihovu uspomenu, a današnjim odlaskom u Rašu željeli smo stvoriti još koju svoju", te su dodali za kraj:

"Prošetali smo ulicama njegovog djetinjstva, posjetili školu i muzej, slušali i upijali priče. Razmišljali smo kakvo bi to bogatstvo bilo da smo ga poznavali još u to najranije doba. Da smo imali toliko vremena, toliko godina više. Jer nikad nemate dovoljno vremena za čuti baš svaku priču, postaviti baš svako pitanje… A onda odjednom više uopće nemate vremena. Čuvamo te dragi naš Max. I volimo. Massimalno".

Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je u 62. godini nakon kratke i teške bolesti. Tužnu vijest objavile su njegova supruga Eni Kondić i kći Mirna Savić, a pjevač je sahranjen na Gradskom groblju Zadar.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +10 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujnu Slavonku na Instagramu prati gotovo 900 tisuća pratitelja, a zbog nove fotografije raskošnog atributa opet je uzburkala društvene mreže!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +26 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari izbacila bujnu pozadinu u jedva vidljivim gaćicama, a ima i posebnu molbu za sve!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene