Daju mu slobodu

Obitelj potpuno drugačija od drugih: Imaju tri sina, a prvi obožava nositi haljine i oni to otvoreno podržavaju

Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) +0 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Galerija

Charlize Theron, Angelina Jolie i Megan Fox holivudske su majke koje svojoj djeci ne brane da budu ono što jesu.

Hollywood je tvornica brojnih ostvarenih i neostvarenih snova, prilika, zarade, mogućnosti, ali i liberalnosti. Stoga ne čudi što njegovi najpoznatiji pripadnici imaju vrlo liberalne poglede na život, ali i na odgoj svoje djece.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Presladak je Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

Prije Megan Fox i njezina supruga Briana Austina Greena tu je bila oskarovka Charlize Theron, koja otvoreno govori o svom sinu Jacksonu, koji od najmlađih dana želi biti djevojčica. "I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: 'Nisam dječak!', otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala. "Sada odgajam dvije lijepe kćeri", zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same pronalaze.

Ne smijemo zaboraviti niti 14-godišnju Shiloh, kći bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta, koja s godinama sve više nalikuje na dječaka, no ni njezini slavni roditelji nemaju problema s tim, dapače, podržavaju je.

Jednako je tako i s Megan, koja s Brianom ima tri sina, a odgajaju ih da budu ono što jesu. Naime, iako sva trojica imaju dužu kosu te se zabunom mogu zamijeniti za djevojčice, sinčić Noah Shannon već duže vrijeme obožava haljine te se u njima šeće gradom ili odlazi na dječje rođendane.

"On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran, a tek mu je 6 godina. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovdje u Kaliforniji ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju", objasnila je Megan u jednom talk showu.

Također, istaknula je kako joj je jako važno da njezini nasljednici budu puni samopouzdanja te da sami biraju životni put. I dok se mnogi drugi roditelji slažu kako je to ključno u odgoju, ima i onih koji redovito kritiziraju odluke drugih kao da su to njihova djeca.

Megan, koja je ispod holivudskih brda poznata kao poprilično hladnokrvna osoba, na takve se komentare nije obazirala jer, kako kaže stara narodna - psi laju, karavane prolaze.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbunila fanove fotkom koju je objavila, neki su se zapitali je li to njezina dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene