Imala drugačiji imidž!

Prvu ulogu snimila je sa 17, a tad je bila crnka: Pogledajte kako je zvijezda ''Seksa i grada'' izgledala prije nego što se proslavila

Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: AFP) +0 Kim Cattrall (FOTO: Getty) - 3 Galerija

Kim Cattrall prvu je ulogu ostvarila u filmu "Ružin pupoljak" iz 1975. godine kada je imala 17 godina, pogledajte kako je izgledala tada.

Glumica Kim Cattrall (64) javnosti je najpoznatija kao Samantha Jones iz "Seks i grada" no njezina karijera započela je godinama prije snimanja kultne serije.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall (Foto: Getty Images) nju se čekalo! Fanovi bijesni što se Samantha nije pridružila ostatku ekipe serije "Seks i grad", a evo kako je ona na sve reagirala!

Rođena je 21. kolovoza 1956. godine u Liverpoolu i iste se godine zbog očeva posla s obitelji preselila u Kanadu. U Vancouveru je živjela do 11. godine, nakon čega se vratila u Veliku Britaniju.

Odmah po povratku iz Kanade Kim je u Londonu upisala Akademiju dramskih umjetnosti te je već s 13 godina čvrsto odlučila postati glumica. U dobi od 16 godina odselila se u New York, gdje je nastavila školovanje na Američkoj akademiji dramskih umjetnosti te je tijekom studija ostvarila i prvu filmsku ulogu u akcijskom trileru "Ružin pupoljak" iz 1975. godine. Tada joj je bilo 17 godina i otvorila su joj se vrata Hollywooda, a Kim je ostvarila još niz zapaženih uloga prije nego što je utjelovila legendarnu Samanthu.

Glumila je u filmovima "Policijska akademija", "Velike nevolje u maloj Kini", "Mannequin" i "Maškarada", a 1998. godine postala je dio slavne četvorke iz "Seksa i grada".

Za razliku od ostalih kolegica iz serije, koje su dotad uglavnom glumile u kazalištu, Kim je već bila velika glumačka zvijezda. To je, kako je otkrila kasnije u intervjuima, tada jako smetalo Sari Jessici Parker, koja u seriji glumi kolumnisticu Carrie Bradshaw. Sarah je navodno i preostale zvijezde iz serije, Cynthiju Nixon i Kristin Davis, okrenula protiv Kim, jer su se njih tri već poznavale otprije.

Iako sa seta snimanja serije "Seks i grad" nama baš najljepše uspomene, Kim je izdržala svih šest sezona serije te se pojavila i u istoimenim filmovima koji su uslijedili, no netrpeljivosti s kolegicama iz serije, a pogotovo sa Sarom, navodno su presudile tome što je u novim epizodama ipak nećemo gledati.

Nova sezona "Seksa i grada" na ekrane bi trebala stići na proljeće, no već se naveliko priča o tome kako bez Cattrall serija neće biti ista te joj se zato i ne predviđa jednaki uspjeh. Može li situaciju spasiti "Stifflerova mama" Jennifer Coolidge, za koju se šuška da bi se mogla pojaviti u novim epizodama, pokazat će vrijeme, no sumnjamo da će itko uspjeti zamijeniti Samanthu Jones.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene