Pridružile im se i prijateljice

Okorjeli neženja kratko nakon prekida duge veze uhvaćen u društvu misteriozne djevojke

Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +0 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Gerard Butler trenutno odmara u Meksiku gdje su ga paparazzi fotografirali u društvu nepoznate djevojke samo tri mjeseca nakon prekida s bivšom.

Glumca Gerarda Butlera prati reputacija vječnog neženje koju je potvrdio i kada je prekinuo dugogodišnju vezu s djevojkom Morgan Brown jer se navodno s njom nije želio skrasiti.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Viđali ga i s drugim ženama Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

Nakon sedam godina turbulentne veze popraćene brojnim prekidima i mirenjima, par se u kolovozu ove godine odlučio zauvijek razići, a čini se da je Butler već pronašao drugu.

50-godišnji glumac trenutno odmara u luksuznom resortu Tulum u Meksiku gdje su ga paparazzi uhvatili u društvu misteriozne djevojke.

Butler na fotografijama ne nosi majicu, dok je ona u kupaćem kostimu, a iako nisu snimljeni u izmjenjivanju nježnosti, djeluju jako blisko pa se u stranim medijima već počelo šuškati o tome da glumac ima novu djevojku.

Je li zaista riječ o novoj vezi ili samo o prijateljstvu, pokazat će vrijeme, a do tada ćemo se prisjetiti glumčeve burne ljubavne prošlosti.

Prije Morgan, Butler je ljubio glumicu Madalinu Dianu Gheneu s kojom je bio u vezi od 2013. do 2014. godine te je nakon prekida s njom medijima priznao da još nije pronašao pravu za sebe.

Povezivali su ga i s pjevačicom Ritom Orom i TV zvijezdom Brandi Glanville, no te veze nije potvrdio.

A iako je proteklih sedam godina bio u vezi, tijekom jednog od brojnih prekida s bivšom uhvaćen je i kako ljubi nepoznatu brinetu.

Okorjeli neženja svjestan je svojeg neslavnog statusa kojeg je u prošlosti pokušavao i opravdati.

"Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", izjavio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 4 +2 Miloš Biković - 5 inMagazin Najtraženiji srpski glumac kod nas snimio novi film: Otkrio nam je zašto nema privatnog života i koji dio Hrvatske obožava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene