nježna strana premijera

Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 3 Luka Batelic/Pixsell 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 7 Andrej Plenković - 5 Andrej Plenković - 4 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 4 +27 Andrej Plenković - 2 Galerija

Andrej Plenković došao je s najmlađim sinom Ivanom na Međunarodni dan narcisa.

Na Cvjetnom trgu obilježen je Međunarodni dan narcisa s ciljem jačanja svijesti o prevenciji raka dojke, a povodom spomenutog događaja smo tamo imali priliku vidjeti Andreja Plenkovića.

Naš aktualni premijer došao je u tamnosivom odijelu i bijeloj košulji koju je upotpunio s crnom kravatom, a kao i inače, Andrej je na desnoj strani sakoa imao mali broš hrvatske zastave. 

No, premijer nije bio taj kojeg su svi gledali, već je njegov sinčić Ivan ukrao svu pažnju, a Andrej ga je skoro cijelo vrijeme družao u rukama. 

Plenković zajedno sa suprugom Anom ima još dvoje djece.

Mario je njihovo najstarije dijete, kći Mila je vrtičke dobi. 

Mario je inače najstariji je od troje djece premijera i njegove supruge Ane Maslać-Plenković i ide u drugi razred osnovne, a imaju još i kćer Milu, koja je vrtićke dobi, te sina Ivana, koji je na svijet stigao 30. ožujka 2022. godine. 

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene