Divan početak godine!

Sretne vijesti u obitelji Vlaović! Ivana Mišura rodila je drugo dijete, a otkrila je i koje su ime odabrali

In Magazin: Goran Vlaović - 3 In Magazin: Goran Vlaović - 3 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Vlaović - 3 In Magazin: Goran Vlaović - 1 In Magazin: Goran Vlaović - 2 In Magazin: Goran Vlaović - 4 In Magazin: Goran Vlaović - 5 In Magazin: Goran Vlaović - 6 In Magazin: Goran Vlaović - 7 In Magazin: Goran Vlaović - 8 +0 In Magazin: Goran Vlaović - 9 Galerija

Nova godina donijela je sretne vijesti i za Ivanu Mišuru Vlaović i njena supruga Gorana Vlaovića, stigla je beba, a otkriveno je i ime.

Krajem prošle godine javnost je razveselila vijest kako naš bivši nogometaš Goran Vlaović i njegova supruga Ivana Mišura Vlaović čekaju svoje drugo dijete.

Pogledaj i ovo Milana Vlaović Kovaček ljepotica bila i ostala Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

Sretne vijesti bile su istinite, a Ivana je sada ekskluzivno za Story priznala kako je rodila djevojčicu, a otkrila je i koje su joj ime dali.

''Rodila sam jučer, 5. siječnja, tako da smo beba i ja još uvijek u Petrovoj bolnici. Sve je prošlo u redu, rodila sam prirodnim putem kao i našu prvu kćer Vanu. Oporavak odlično prolazi, super se osjećam. Naša druga djevojčica se zove Kaja i svi je doma nestrpljivo čekaju'', rekla je Ivana sada ekskluzivno za Story.hr.

Mišura i 17 godina stariji bivši Vatreni zajedno su od 2018. i svoju su vezu 2021. godine okrunili brakom, a malo prije vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kćerkica Vana.

Goran iza sebe ima brak sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček, koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

Njih dvoje bili su u braku od 1993. do 2011. godine i zajedno su dobili troje djece, a Milana je drugu sreću pronašla s Borisom Kovačekom, za kojeg se u tajnosti udala u listopadu 2018.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 +27 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Celebrity Knoll je razuzdanu zabavu DiCaprija napustila u automobilu poznatog glumca, osmijehe s lica nisu skidali!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene