prinova stiže uskoro

Bivši Vatreni čeka drugo dijete sa 17 godina mlađom suprugom! Lijepu vijest dugo su skrivali, a sada su otkrili i bebin spol

In Magazin: Goran Vlaović - 3 In Magazin: Goran Vlaović - 3 DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Vlaović - 6 Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura Ivana Mišura - 4 In Magazin: Goran Vlaović - 3 Ivančica Pahor, Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović Ivana Mišura Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura - 1 +3 Ivana Mišura u Zagrebu (Foto: PR) Galerija

Goran Vlaović i supruga Ivana Mišura Vlaović čekaju drugo dijete, piše časopis Story.

Naš bivši nogometaš Goran Vlaović (50) i Miss Hrvatske 2014. godine Ivana Mišura Vlaović (33) čekaju svoje drugo dijete.

Pogledaj i ovo Ivana Mišura - 1 Zanimljivo društvo! Goran Vlaović oženio je bivšu misicu s kojom ima dijete, Natalija Prica bila je među poznatim gostima

Kako Story ekskluzivno doznaje, druga djevojčica poznatog para trebala bi na svijet doći u prvim danima 2023. godine.

"Osjećam se dobro, cijela trudnoća prolazi kako treba. Svi smo sretni i u iščekivanju. Ovo će nam biti baš veseo Božić", kazala je trudnica za Story.

Mišura i 17 godina stariji bivši Vatreni zajedno su od 2018. i svoju su vezu prošle godine okrunili brakom, a malo prije vjenčanja na svijet je stigla i njihova kćerkica Vana.

Goran iza sebe ima brak sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček, koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

Njih dvoje bili su u braku od 1993. do 2011. godine i zajedno su dobili troje djece, a Milana je drugu sreću pronašla s Borisom Kovačekom, za kojeg se u tajnosti udala u listopadu 2018.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene