uskoro puni 50!

Bivši Vatreni Goran Vlaović ne krije koliko uživa u ulozi oca nakon rođenja četvrtog djeteta: "To je predivna stvar!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Vlaović - 5 In Magazin: Goran Vlaović - 3 In Magazin: Goran Vlaović - 4 In Magazin: Goran Vlaović - 6 In Magazin: Goran Vlaović - 1 In Magazin: Goran Vlaović - 9 In Magazin: Goran Vlaović - 8 In Magazin: Goran Vlaović - 7 In Magazin: Goran Vlaović - 2 +0 Goran Vlaović Galerija

Goran Vlaović je prošle godine dobio prvo dijete sa suprugom Ivanom Mišurom, a iz prvog braka ima ih još troje i za sebe kaže da je odličan otac.

Bivši Vatreni i brončani iz 1998. godine Goran Vlaović iz nogometnih je krenuo u poduzetničke vode, a i dalje na kvartovskim igralištima igra nogomet s prijateljima i kaže da je zadržao stari žar.

Pogledaj i ovo Milana Vlaović Kovaček ljepotica bila i ostala Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

"Mislim da je i gore sada. Sad nemam toliko snage, ni moći, ni kondicije, pa je više izražen žar i jezik, ali još uvijek je velika želja i potreba za pobjedom", otkrio je kroz smijeh Davoru Gariću u emisiji IN Magazin.

Prisjetio se i bronce sa Svjetskog prvenstva.

"Period koji je obilježio moju nogometnu karijeru i jednostavno ga ne mogu zaboraviti ni da hoću", kazao je i istaknuo kako je fantastičan osjećaj zabiti gol na tako velikim utakmicama.

Uskoro će proslaviti 50. rođendan, no kaže da se uopće ne osjeća tako.

"Pokušavam ne razmišljat o tome, ne osjećam se tako, ali to je činjenica, pa prihvaćam", priznaje Goran.

U njegov je život prije četiri godine ušetala sadašnja supruga Miss Universe Hrvatske 2018. Ivana Mišura Vlaović, a njihova kćerkica Vana uskoro će proslaviti prvi rođendan. Goran iz prvog braka ima još troje djece, a otkrio je kakav je kao otac.

"Glupo je da se hvalim, ali sam odličan, imam iskustva i mislim da je najbitnije ne plašiti se toga. Sa zadovoljstvom volim napraviti sve oko bebe, ne vidim to kao muški ili ženski posao, to je interakcija s vlastitim djetetom i to je predivna stvar", kazao je Goran.

Cijeli intervju s bivšim Vatrenim pogledajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 2 Celebrity Otkriveno tko će biti kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić, ta osoba ponudu je oduševljeno prihvatila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene