ne zna se koja je ljepša!

Naše bivše misice u mini haljinama pokazale fantastične noge, njihova ljepota ne blijedi ni godinama nakon osvajanja krune!

Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović Studio Marcela/PR 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivančica Pahor, Ivana Delač i Ivana Mišura Vlaović Ivana Delač Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura - 1 Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura - 4 Ivana Delač, Ivana Mišura, Natalija Prica (Foto: Marcela Pezo) Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +8 Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) Galerija

Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač plijenile su pažnju na jednom događaju u Zagrebu na kojem su se obje pojavile u mini haljinama.

Nekadašnje Miss Universe Hrvatske, Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač, pojavile su se zajedno na jednom događaju u Zagrebu gdje su ukrale svu pažnju.

Pogledaj i ovo Ivana Delač - 1 nije zaboravila Naša bivša misica sjetila se što je Zdravko Mamić napravio za nju prije 19 godina, evo kako mu je zahvalila!

Obje su za tu prigodu odabrale mini bijele haljine u kojima su u prvom planu bile njihove vitke noge. Delač je u pripijenom modelu naglasila i uski struk, dok se Mišura odlučila za lepršavu haljinu u stilu muške košulje, koje se pokazala kao izuzetno seksi odabir, pogotovo u kombinaciji s visokim čizmama.

Dvije Ivane na događaju su pozirale i u društvu još jedne okrunjene ljepotice, nekadašnje Miss Turizma Ivančice Pahor.

Podsjetimo, Ivana Delač titulu Miss Universe Hrvatske odnijela 2003. godine, nakon čega je ostvarila uspješnu karijeru u svijetu mode i manekenstva, da bi se zatim zaposlila u organizaciji događanja.

Ivana Mišura Vlaović izabrana je kao Miss Universe Hrvatske 2014. godine, a nedavno se upustila u poduzetničke vode i sa suprugom Goranom Vlaovićem je pokrenula wellness oazu.

Mišura i 17 godina stariji bivši Vatreni zajedno su od 2018. i svoju vezu su prošle godine okrunili brakom, a malo prije vjenčanja na svijet je stigla i njihova kćerkica Vana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene