Pregovori su u tijeku

Spajsice pripremaju pravu poslasticu za obožavatelje, a svi se pitaju hoće li uspjeti nagovoriti i petu članicu da im se pridruži?

Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) +5 Spice Girls (Foto: Profimedia) Galerija

Spice Girls navodno pripremaju snimanje drugog nastavka svog popularnog filma "Spice World" iz 1997. godine.

Prije dvije godine ponovno su nastupile zajedno na pozornici nakon dugo vremena, a legendarne Spice Girls sada najavljuju i drugi nastavak svog hit filma "Spice World" koji su snimile davne 1997. godine.

Pogledaj i ovo Kralj Charles i Spice Girls - 1 Prekršen je kraljevski protokol Evo kako je prošao susret kralja Charlesa i popularne ženske grupe koja nije imala milosti, fotografije su urnebesne!

Britanski The Sun prenosi vijest kako je grupa kontaktirala jednog poznatog scenarista u vezi snimanja nastavka i povodom 25. godišnjice filma koju će obilježiti sljedeće godine. Cijeli projekt isplanirala je Geri Horner koja je ujedno i menadžerica grupe, a koja se zajedno s Mel C, Emmom Bunton i Mel B nada da će im se pridružiti i Victoria Beckham koja je odbila biti dio njihove posljednje povratničke turneje.

"Djevojke su razgovarale na koji bi način mogle obilježiti godišnjicu filma i aktivno razmišljaju o nastavku. Obratile su se scenaristu koji bi trebao preuzeti projekt i prve korake oko realizacije. Sve je još u ranoj fazi, ali pregovaraju i s poznatim imenima što dokazuje da povratak na velike ekrane shvaćaju ozbiljno", izjavio je njima blizak, ali anoniman izvor.

Glasnogovornik grupe zasad nije htio komentirati navode, a u originalnom filmu osim članica grupe glumili su i Richard E. Grant, Meat Loaf, Sir Elton John i nekoliko drugih zvijezda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene