Čestitamo!

Slave prvi rođendan: Rene Bitorajac otkrio tajnu uspjeha kazališta "Luda kuća"

Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Kazalište "Luda kuća" slavi svoj prvi rođendan.

S buketom cvijeća u kazalište "Luda kuća" uspješnog domaćeg glumca Renea Bitorajca i njegova kolege Branka Đurića uputila se reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus jer ovo malo kazalište slavi prvi rođendan.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Kako danas stoje kazališni poduzetnici iz prve ruke otkrio nam je Rene i ispričao što znači voditi kazalište te je li mu žao što je krenuo u poduzetničke vode.

"Nije mi žao, nema kajanja. Radije sam onaj koji proba pa se zezne nego onaj koji se zeznuo što nije probao. Uživam ovdje i naravno, uz mog partnera Branka Đurića Đuru sve je nekako lakše. Prva godina je iza nas vrlo uspješna", izjavio je Rene.

Nacionalnim i gradskim kućama je teško popuniti dvorane, no "Ludoj kući" to uspijeva.

"Mi se ne smijemo žalit. Nama je ova prva godina bila fantastična. Iza nas je 40 tisuća posjetitelja u našoj dvorani koji su otišli kući s osmijehom na licima. Malo smo drugačiji od ostalih kazališta pa smo stvorili brend jer kao što možete vidjeti, ovdje imamo i stolove, može se i pijuckati za vrijeme predstave. Možda je to publika prepoznala. Privukli smo čak i onu publiku koja nije kazališna, a kako smo drama free, publika se voli i nasmijati i takva otići kući.

Večerašnja proslava će, vjerujemo dugo ostati u sjećanju svim gostima i uzvanicima koji su se tamo našli.

"Večeras slavimo fenomenalno. Prvo na pozornicu izlaze dva najbolja voditelja uprave s ove televizije, naime pridružit će mi se moj kolega Igor Mešin. Onda se malo pravimo važni, imat ćemo čak jednu power point prezentaciju, pa imamo dokumentarni film od 17 minuta kako se sve ovo gradilo, imamo i neke performere. Inače upravo su kroz našu pozornicu prošli i brojni performeri iz "Supertalenta", dakle brinemo se za mlade ali i za profesionalce. Bit će veselo ali bitna je poanta i ono što će se kasnije događati, a to je tulum i druženje s našim gostima, partnerima i prijateljima", otkrio je Rene.

U slavljeničkom tonu najavio je i nove planove za budućnost. 

"Planovi za budućnost su veliki. Najbolje ovako nastavit, da budemo još bolji, još veseliji i dat ćemo sve od sebe da takvi i budemo", izjavio je Rene.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene