Vrijedne umjetnice

Upoznajte divne i vrijedne žene koje stoje iza poznatih hrvatskih brendova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza eventa Mustra & Friends stoje divne žene koje stoje iza hrvatskih brendova.

Upoznajte divne žene koje stoje iza eventa Mustra & Friends. 

Anitu Dujić dizajnericu i vlasnicu minimalističkog nakita Juno studio, vizažišticu Mariju Butković koja se može pohvaliti vlastitom linijom profesionalnog make-upa Marra by Marija Butković, Zdenku Vrgoč i Martinu Ćurković Madiracu koje su svoju ljubav prema arheologiji i restauraciji prenijele u vlastitu proizvodnju ručno rađenog keramičkog posuđa Krakle Keramika te domaćina eventa brend Mustra iza kojeg stoje Ivana Pamuković, Romana Dujmić i Marijana Prgomet.

KRAKLE KERAMIKA:
Krakle Keramika predstavlja svoju novu proljetno/ljetnu kolekciju kroz funkcionalne predmete geometrijskog dizajna u nježnim bojama i zlatnim detaljima.

Kolekciju karakterizira minimalistički stil i profinjene forme predmeta izrađenih ručnim oblikovanjem pri čemu se posebna pozornost pridaje sitnim reljefnim detaljima.

Kao posebnu novost, Krakle će predstaviti keramičke lustere. Lusteri su izrađeni kao spoj različitih formi zdjelica i tegli za cvijeće.

MARRA:
Linija kozmetičkih proizvoda Marra Cosmetics. Misao vodilja bila je stvoriti proizvode koji će odgovarati velikom broju žena i biti dovoljno kvalitetni da traju cijeli dan.

Cjelokupna linija napravljena je na bazi prirodnih sastojaka, a svi proizvodi testirani su godinu dana prije nego što su pušteni u prodaju.

Linija se zasad sastoji od pet proizvoda nastalih kroz suradnju s vrhunskim dermatolozima kako bi se postigla formulacija koja je istovremeno nježna, prirodna i učinkovita.

JUNO:
Iz JUNO studia nam stize nova kolekcija za proljeće/ljeto 2019. Decentni, elegantni, sitni i nježni komadi Juno nakita, s potpisom poznatog modela i dizajnerice Anite Dujić, već drugu godinu zaredom osvajaju sve "manje je više" credo pobornice i zaljubljenice u jednostavnost i minimalizam.

MUSTRA:
Nakon vec 5 godina bivanja na tržištu, Mustra je za najmanje napravila pod brand naziva Mustrica.

Dječji bodyi i dječje majice dolaze u raznim veličinama, a porukice na njima nasmiju svakog roditelja i dijete. Osim Mustrice, Mustra je pripremila novi ženski T-shirt naziva WHITE II koji je svojim krojem idealan za sve prilike.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene