Vjerujete li joj?

Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Galerija

Tori Spelling ponovno je potaknula glasine o prekomjernim estetskim zahvatima i to nakon što su je paparazzi snimili u vožnji u Los Angelesu.

Svakim pojaviljivanjem u javnosti američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills" Tori Spelling u čudu ostavlja svoje obožavatelje, jer izgleda da nema u planu ostaviti se estetskih zahvata koji su joj u potpunosti transformirali lice.

Pogledaj i ovo Tori Speeling Nema drugog izbora Otkriveno što se krije iza tužnih fotki velike glumačke zvijezde koje su sve zabrinule, istina je malo drugačija od onoga što se pričalo?

48-godišnja Tori snimljena je kako zamišljena vozi automobil u Calabasasu, s jasno vidljivim novim promjenama na licu koje su opet sve šokirale, a izgledala je kao da joj nije bilo drago kada je ugledala paparazze.

Tori se i sama nedavno pozabavila nagađanjima o tome koliko drugačije izgleda u posljednje vrijeme i to nakon što su njezini obožavatelji zaključili da je napravila facelifting i operirala nos. Kaže da ne poriče da se njezin izgled promijenio, ali je osporila glasine o plastičnoj kirurgiji, te se umjesto toga tvrdi da ima odličnu vizažisticu i da se podvrgnula terapiji za staničnu regeneraciju.

"Kao prvo, sada imam nevjerojatnu vizažisticu. Njezino ime je Hailey Hoff i s konturom i šminka postiže čuda kao nitko drugi. A moje lice izgleda potpuno drugačije. Izgledam kao da sam operirala nos, i kao da je sada je ravniji. Sve je to konturiranje", objasnila je Tori svoju transformaciju tijekom nastupa u emisiji Jeffa Lewisa na Radio Andyju.

Osim konturiranja, majka petero djece također svoju promjenu na licu pripisuje egzosomskoj terapijom, vrstom tretmana regenerativne medicine koja smanjuje upalu, uzrokuje regeneraciju stanica i modificira imunološki odgovor tijela.

"Mogli bi biti i egzosomi, jer su rekli da moja koža izgleda besprijekorno, pa možda izgledam mlađe', zaključila je Tori.

Tori zadnjih godina medijske stupce puni i svojim turbulentnim brakom s Deanom McDermottom, s kojim je u braku od 2006. godine i zajedno imaju petero djece, dvije kćeri i tri sina.

O njihovu razvodu prvi put se pričalo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu koja su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Sada se ponovno šuška da su pred razvodom jer već dugo nisu viđeni zajedno, a Torini pratitelji su primijetili i da njezin suprug nedostaje na fotografijama koje dijeli na Instagramu posljednjih mjeseci, kao i da ona ne nosi vjenčani prsten.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +3 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Vezu su od svih uspjeli tajiti čak dvije godine i malo tko se sjeća da su bili zajedno, a evo u kakvom su točno odnosu danas

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene