Podsjeća li i vas na istog?

Novi imidž Mile Kekina drugačiji je od svega što smo dosad vidjeli, a neki su primijetili i sličnost s omiljenim animiranim junakom!

Mile Kekin - 9 Mile Kekin - 9 Boris Scitar/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kekin - 1 Mile Kekin - 3 Mile Kekin - 2 Mile Kekin - 4 Mile Kekin - 2 Mile Kekin - 1 Mile Kekin - 3 Ivana i Mile Kekin - 4 Mile Kekin Mile Kekin +26 Mile Kekin - 5 Galerija

Mile Kekin na domaćoj glazbenoj sceni prisutan je dugi niz godina tijekom kojih je često mijenjao izgled no jedna stvar je od početka ostala ista.

Frontmen benda Hladno pivo, Mile Kekin, u zadnje vrijeme njeguje drugačiji imidž od svega što smo dosad na njemu vidjeli.

Pogledaj i ovo Mile Kekin sa suprugom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Rijedak zajednički izlazak Kekin ponosno pozirao sa suprugom Ivanom, koju ne viđamo često, a mlađa je od njega devet godina

Iako je često mijenjao izgled, ne pamtimo da smo ga ikad vidjeli samo s brkovima, a za festival piva u Beogradu na kojem je nastupio s bendom složio je i zanimljiv stajling.

S crvenom šiltericom i majicom te gustim brkovima, Mile na novim fotografijama pomalo podsjeća na omiljenog animiranog vodoinstalatera Super Maria, iz istoimene videoigre.

Kekin je na domaćoj glazbenoj sceni prisutan dugi niz godina tijekom kojih smo ga imali priliku vidjeti potpuno obrijanog, ali i s gustom bradom, no ono što se nije mijenjalo je potpuno izbrijana glava. Njegove stare fotografije potražite u našoj galeriji. 

Bend Hladno pivo osnovan je 1988. godine, a prvi koncert održali su u Kumrovcu i tada su uglavnom izvodili obrade pjesama domaćih sastava, dok su prv nosač zvuka s vlastitim skladbama izdali 1993. Hladno pivo do danas je ostao jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, čemu svjedoči i mnogobrojna publika na njihovu zadnjem koncertu u Beogradu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene